JF

Sense encert

Levante Las Planas 1-1 JUVENIL FEMENÍ

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 13 de Preferent Femení Juvenil, disputat al Camp de Futbol Municipal de Les Planes i arbitrat pel col·legiat Alonso Martínez.

El Juvenil Femení no ha pogut passar de l'empat. Les de Juli García, que els ha costat entrar a un partit que ha començat amb força retard, s'han vist sorpreses per un Levante Las Planas molt intens, i malgrat que han reaccionat i han disposat d'ocasions, un gol de Lídia de penal no ha estat suficient per superar-les. Les de l'estrella no s'han acabat de sentir còmodes sobre el terreny en cap moment, però tot i així han acabat enduent-se un punt contra un equip que els ha plantejat un partit molt exigent.

En els primers compassos, a les cerveseres els ha costat portar el ritme del partit, i s'han trobat al davant a un Levante Las Planas molt intens i incòmode, que pressionava molt amunt i quan recuperava buscava arribar a l'àrea amb els menys tocs possibles. Blanca, als cinc minuts, ha estat providencial per evitar l'1-0, i poc després l'equip ha respost amb un xut de falta que ha marxat per sobre el travesser. El primer temps, però, ha transcorregut sense ocasions clares per cap dels dos equips, si bé és cert que a les de l'estrella els ha costat més tenir presència a camp contrari i trobar el camí cap a la porteria rival.

A la represa, les noies de Juli García han reaccionat i han disposat de les millors ocasions. Només començar, Núria Pon ha rematat amb perill, i poc després Flopi ha acabat enviat fora per poc una pilota solta dins l'àrea. Uns avisos que han acabat trobant recompensa quan al quart d'hora la mateixa Flopi ha aconseguit forçar un penal al ser obstruïda dins l'àrea. Lídia, enganyant a la portera, ha aconseguit posar el 0-1, però l'avantatge ha durat poc, i només tres minuts més tard el Levante Las Planas ha aconseguit empatar aprofitant la segona acció d'una falta lateral amb un xut potent des del cor de l'àrea.

Ambdós equips han seguit buscant el segon, i Ari Lozano l'ha tingut a les seves botes a pocs minuts per acabar, però la portera contrincant, en dos temps, ha acabat evitant el gol. També Paula, a l'última jugada de partit, ha estat providencial per desvaratar un xut molt perillós de les rivals en una acció molt similar a la de l'empat.

Finalment tots dos conjunts s'han repartit els punts i després d'aquesta jornada, l'equip es situa segon amb 19 punts, tot i que amb un partit més que tots els seus rivals. La setmana vinent tornarà a jugar a fora i visitarà el camp del Santa Susanna el diumenge (12:30 h).