Desafortuntats en les dues àrees

Badalona 3-1 JUVENIL A

Badalona. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 3 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal de Badalona i arbitrat pel col·legiat Carballo Vázquez.

Una mala tarda ha tingut el Juvenil A en la seva visita a Badalona. Els cervesers, que no han trobat la seva millor versió a través del joc, tampoc han estat efectius en el tram de partit on més superiors s’han mostrat i han acabat perdent un punt quan en podrien haver sumat tres per culpa de dos desajustaments defensius a les acaballes.

Els locals han estat més còmodes al primer temps, cedint la iniciativa amb pilota als vermells en diversos moments i mostrant-se molt sòlids al darrere, continuant amb la dinàmica que portaven fins aleshores de dues porteries a zero en dos partits.

Les primeres ocasions del matx, doncs, han tingut color badaloní en un context de força igualtat i respecte entre tots dos equips. Al minut 28, la balança ha començat a decantar-se pel bàndol de casa a partir d’un llançament de penal que ha aprofitat el capità Tomy per avançar els seus.

Després d’encaixar el gol, els de Sergio García han olorat sang en l’espai que es generava a l’esquena dels centrals, entre la defensa i el porter, i tant Lluís com Salva han avisat amb dues ocasions molt clares que no han pogut convertir i que permetien agafar aire al Badalona quan restaven pocs minuts per arribar al descans.

Però encara quedava una última ocasió pel quadre visitant i ha estat Fran, a través d’un llançament de falta directa, qui ha clavat el gol pel pal curt, el primer que han encaixat els locals aquest curs, i que ha retornat el marcador a la casella de sortida. Després de 45 minuts de poca inspiració, la millor notícia era comptar amb la segona part per pujar el nivell i intentar guanyar el partit.

Els badalonins han generat una primera ocasió, però el domini del matx ha estat vermell i els de Sergio García han fet un pas endavant i han trobat més espais. De fet, la manca de precisió en els metres finals en aquest tram de partit ha acabat sent decisiva, per mala fortuna cervesera, en un duel que s’ha acabat decidint per petits detalls.

L’assistència de Fran es passejava per l’àrea petita esperant rematador i l’intent de Miguel amb un llançament de falta obligava la intervenció del porter rival. Posteriorment, Víctor Lugo, que acabava d’entrar, ha tingut el gol de la victòria en les seves botes abans d’originar una nova ocasió on els locals no s’han marcat un gol en pròpia de miracle.

Quedaven pocs minuts pel xiulet final i els cervesers ja havien gastat algunes bales, i malauradament pels seus interessos, els locals han marcat el segon en una jugada enrevessada on han reclamat fora de joc del futbolista badaloní, que després ha finalitzat l’acció amb un gran colpeig.

La victòria es complicava enormement per la Damm, que ha acabat entregant el partit dos minuts després amb una nova jugada desafortunada que el Badalona no ha desaprofitat i amb la qual ha pogut tancar el partit, sumant la seva tercera victòria en tres jornades de lliga.

Sense temps per a lamentar-se, l’equip de Sergio García rebrà dissabte que ve al Huesca amb la intenció de recuperar les bones sensacions de la setmana passada contra el Girona.