JF

Debut amb victòria

La Roca 0-5 JUVENIL FEMENÍ

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 1 de Preferent Femení Juvenil, disputat al CEM La Roca del Vallès i arbitrat pel col·legiat Arteaga Justiniano.

Inici immillorable del Juvenil Femení, que arrenca la lliga amb golejada i bones sensacions sobre la gespa en l'estrena també de l'entrenadora Jessica Rodríguez a la banqueta. Les cerveseres s'han mostrat molt sòlides i no han concedit opcions a un conjunt local al qual han sotmés des de l'inici a través de la pilota.

L'equip ha sortit decidit i poc després del xiulet inicial, Carla Julià ja ha avisat amb un xut molt perillós que ha marxat fregant la creueta. Intenses sobre la gespa i amb la intenció de bolcar el joc a camp contrari, les vermelles han tornat a insistir en la jugada següent amb un cop de cap creuat de Paula Pujol i no han tardat a obrir el marcador. La davantera de Sant Quirze, fruit de la pressió alta i la valentia que caracteritza l'equip, ha recuperat una pilota dins l'àrea i a plaer no ha perdonat.

Un gol molt matiner que encara ha esperonat més a l'equip, encadenant els millors minuts en el partit i generant arribades constants amb perill sobre la porteria de la local Ania. Meri Gil, amb un xut des de fora l'àrea que ha marxat fregant el pal i Pujol de nou, amb una vaselina que no ha trobat porteria per poc, han fregat el segon. Finalment l'aconseguiria aquesta última, que fent gala del seu olfacte golejador ha culminat amb molta qualitat una passada a l'espai desfent-se de la portera i enviant la pilota al fons de la xarxa.

Sense temps perquè La Roca es refés del cop, Nerea Romero ha aparegut per etzibar un xut potent des de la frontal de l'àrea que ha sorprès la portera local i que ha fet pujar el tercer gol a l’electrònic. Amb només vint-i-cinc minuts les cerveseres ja havien deixat molt ben encarat el matx, però lluny de relaxar-se, han seguit alimentant una primera part plena de domini i rauxa ofensiva que ha tancat Clàudia Gómez amb un golàs des de fora l'àrea ajustant la pilota a la base del pal dret.

Amb el control a la gespa i també al marcador, les de l'estrella han sabut també tancar el partit a la segona meitat, mantenint-se molt serioses al darrere sense concedir cap mena d'opció a les blanc-i-blaves per a retallar distàncies, i generant algunes arribades per ampliar l'avantatge tot i no tenir la mateixa fluïdesa que al primer temps. Carla Julià, ja al tram final, ha vist com li anul·laven el cinqué gol després d'una recuperació a camp contrari que ha culminat avançada, si bé el marcador l'acabaria arrodonint Carla Esteban en una acció molt similar que l'ha deixat sola davant la portera i l'ha batut amb un xut sec i creuat.

D'aquesta forma, el Juvenil Femení se situa líder de forma provisional després de la primera jornada per la diferència de gols, i la setmana vinent rebrà al Fontsanta, que no ha pogut puntuar en a casa davant el Levante Las Planas (1-5). Ho faran el diumenge a Horta (16 h), en el que serà el primer partit oficial de les cerveseres a l'estadi.