Cop d’autoritat

JUVENIL A 3-0 Mallorca

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 8 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Carballo Vázquez.

El Juvenil A s’ha desfet amb solvència d’un dels planters professionals més prolífics de l’estat, el Mallorca. Els cervesers han encarrilat la victòria al primer temps i l’han rematat a la segona part dominant totes les facetes del joc.

En uns minuts inicials imprecisos i amb poca continuïtat per part dels dos bàndols, Cande posava el primer avís amb una gambada des del mig del camp que ha finalitzat amb un xut creuat que no ha trobat els tres pals.

Al minut 19 s’han avançat els locals. Dome ha rebut perfectament posicionat entre línies, i ha obert a banda amb l’exterior, on Víctor s’ha desfet amb velocitat del seu marcador, ha arribat a línia de fons i li ha servit el gol a Cande, que ha entrat amb tot al primer pal per marcar el seu segon gol en dos partits.

Inconformistes, els homes de Luis García han anat per més. Dome ha superat la pressió de fins a tres rivals amb una acció deliciosa partint des del córner, i ha girat el joc cap a banda esquerra, on esperava Alsina per connectar una rematada que ha refusat el porter rival. A continuació, l’estratègia ha estat a punt de somriure els vermells, però el xut mossegat de Raúl ha sortit desviat per molt poc.

Després del pas per vestidors, la Damm ha evitat qualsevol intent de reacció visitant marcant el segon ben aviat. Ha estat mitjançant un xut de Dome des de la frontal que ha topat en un defensa balear abans d’entrar dins la porteria.

Els cervesers han reduït les opcions d’un Mallorca inoperant en atac i han seguit controlant el matx generant oportunitats per engreixar el resultat. Cande ha buscat el doblet amb una rematada que ha aturat Quevedo després de rebre una gran assistència de Dome, i només uns centímetres han evitat que Víctor s’afegís a la festa amb una acció individual que ha resolt picant l’esfèrica davant la sortida del porter. Inclús Aitor podria haver marcat un gol, però el seu intent des del vèrtex de l’àrea ha sortit fregant el pal.

Al minut 88, Lucas ha posat la cirereta convertint un llançament magistral de falta directa que tancava un partit plàcid i a la vegada treballat dels cervesers, que amb aquesta victòria s’enfilen a la zona alta de la classificació.

Tres punts més al Municipal d’Horta per a un Juvenil A que tancarà l’any i la primera volta del campionat contra l’Europa el diumenge 27.