Back to top
Comiat 2002

Comiat a la generació del 2002

El CF Damm va acomiadar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm una nova generació de futbolistes, en aquest cas la del 2002, que després d'un curs atípic marcat per la Covid-19 han posat punt final a la seva etapa formativa al Club i ja es preparen per afrontar nous reptes.

L'acte, molt especial per la institució per tot el que representa, va substituir el tradicional sopar de cloenda a conseqüència de les restriccions vigents, però va permetre fer entrega als jugadors i les jugadores de les samarretes personalitzades i els rellotges commemoratius. Tots ells els van rebre de mans del president Agenjo i dels seus respectius entrenadors en un ambient íntim, i van acabar la tarda gaudint d'un berenar a l'aire lliure en el qual van poder compartir les seves darreres experiències com a grup.

En una jornada on se'ls va acomiadar com a jugadors i jugadores, però sobretot també com a persones que s'han format i crescut durant la seva estança al Club, el president Ramon Agenjo va destacar que "és un moment emocionant i molt maco, perquè s'emporten la samarreta i el rellotge, però el que vull jo és que s'emportin un bon record".

Un bon record que va explicar el jugador Oriol Alsina, assegurant estar "molt content i agraït d'acabar l'etapa de futbol base al CF Damm", i que va confirmar Juli Garcia, entrenadora del Juvenil Femení: "Crec que aquests actes fan encara més gran aquest Club i aquesta empresa". Garcia, que també tancava un cicle de cinc anys a l'entitat, va afegir que "per mi és un moment il·lusionant però a la vegada trist, i estic molt satisfeta d'aquest temps que he gaudit aquí. Com deia el president, ho sento com casa meva i estaré eternament agraïda".

L'esdeveniment també va permetre acomiadar Òscar Cosialls, coordinador general del Club, que va rebre emocionat una gerra de plata de la companyia com a reconeixement als 17 anys que ha dedicat al CF Damm.

Vídeo