Back to top
CLUB

El CF Damm inaugura la temporada amb l'acte de presentació a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

La seu de l'entitat ha acollit una jornada de germanor entre tots els equips del Club que dona inici a un any il·lusionant, amb la nova Ciutat Esportiva a l'horitzó.

El curs 2023/24 ja està oficialment estrenat al CF Damm. El Club ha reunit a tota la família cervesera en el tradicional acte inicial a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, amb l'alegria i el bon ambient com a fil conductor d'una jornada molt especial per a l'entitat.

Jugadors, jugadores i tècnics han gaudit d'entrada d'un berenar a càrrec d'Hamburguesa Nostra, companyia que pertany al grup Damm, en una trobada que ha permès a tots els equips ajuntar-se i gaudir d'una bona estona plegats. A més, el president Ramon Agenjo també ha estat present a l'acte i s'ha apropat a parlar amb els nois i les noies.

A continuació, tots ells han anat rotant mentre realitzaven les diferents activitats, consistents en la fotografia individual, la fotografia d'equip, l'espectacle de màgia de Jordi Caps, guanyador de Got Talent Espanya 2022, i una xerrada a càrrec d'Ousman Umar, una història de superació a través de la seva experiència personal com a migrant després d’un dur camí de set anys per arribar a Espanya sent un nen.

Vídeo

Vídeo
Presentació CF Damm 23/24

Galeria d'imatges

Veure tota la galeria