Back to top
JF

El CF Damm, un any més a l’Open Day de la Fundació Cruyff

El Club ha participat solidàriament a l'edició d'enguany i quatre integrants del Juvenil Femení han compartit un matí d'esport amb un miler de nens i nenes amb discapacitat jugant a futbol.

L'estadi del CEM La Mar Bella ha acollit un any més l'Open Day, la jornada esportiva per excel·lència de la Fundació Cruyff on centenars d'infants amb discapacitat gaudeixen d'un matí d'esport en el qual poden provar diferents disciplines i descobrir quines són les que més els hi agraden.

Bàsquet, tenis, rugby, hockey o tennis taula, entre molt d'altres, han estat alguns dels esports que han pogut practicar els participats en una jornada on el CF Damm, que ja hi havia participat l’any passat, també ha volgut aportar la seva col·laboració en l'àmbit del futbol. Una representació de jugadores i entrenadores del Juvenil Femení hi han estat presents, i han compartit amb ells una jornada molt especial jugant.

També hi han estat presents Carles Domènech, director executiu de l'entitat, i Àlex Galí, coordinador general de la Fundació Damm. Les jugadores, a més, han pogut conèixer personalitats del món de l'esport com Joan Laporta i Eusebio Sacristán, presents a l'acte.

Galeria d'imatges

Veure tota la galeria