badalona

Centrats en l’objectiu

JUVENIL A 5-0 BADALONA

Ignasi Cardó, cap de premsa

Pas important del Juvenil A en el seu objectiu de lluitar pel títol de lliga. Després de l’èxtasi viscut la darrera jornada contra el Barça, els cervesers tenien avui una prova de foc per mantenir la tensió competitiva, ara que s’han col·locat líders de la classificació, i no han fallat.

Els vermells no han trigat en obrir la llauna. Al minut 5, Molina ha rebut sol a la frontal habilitat per Luis i ha executat un xut ras que ha entrat molt ajustat. Els homes de Martín Posse han entrat molt concentrats al partit, sense vacil·lar en cap moment, dominant el Badalona des de l’inici i no només per anar amb el resultat a favor, sinó a través d’una bona circulació de la pilota.

Suárez ha comptat amb dues oportunitats per marcar. Primer, amb un retall cap a dins que ha finalitzat amb un xut centrat, i més tard, amb una rematada de primeres sense controlar que a punt a estat de sorprendre el porter, que ha acabat reaccionant a temps per evitar el gol.

A la mitja hora de joc, la Damm ha fet el segon en una jugada assajada. Córner picat per Molina i Morell guanyava la partida al seu defensor i rematava al punt de penal per doblar l’avantatge. L’estratègia cervesera donava els seus fruits un cop més en un moment cabdal del matx. I encara han tingut temps els locals de fer un tercer gol abans del descans i deixar gairebé sentenciat el partit. Ha estat una jugada molt ben trenada entre Esteban, Suárez i Luis que ha finalitzat Esteban amb una acció tècnica de molta qualitat i un xut que ha entrat com un obús.

A la segona part, els vermells han abaixat una marxa i han perdut el domini del matx davant un Badalona que ha avançat línies i ha vorejat l’àrea rival buscant marcar un gol que els donés esperances. Si bé és cert que els de Martín Posse han contemporitzat un pèl el partit amb la tranquil·litat que els donava el 3-0, també s’han mostrat sòlids quan els ha tocat defensar els intents dels visitants, que han comptat amb aproximacions perilloses.

El partit arribava al tram final i la Damm ha donat l’estacada final amb dos contraatacs en dos minuts que han fet pujar el 5-0 al marcador. Martín s’ha fabricat el quart amb una conducció i una rematada creuada al minut 75. Un minut més tard, Jose Enrique ha superat un rival i ha enfilat cap a la porteria contrària, acabant la jugada picant la pilota per damunt del porter.

Amb aquest resultat, els cervesers segueixen líders de la Lliga Nacional i ja encadenen 607 minuts i sis partits sense encaixar un gol a casa. L’últim el va fer el Bellvitge el 2 de desembre. La setmana que ve, el Juvenil A visitarà el Sant Andreu.