Back to top
F11

Arrenca el futbol 11

El CF Damm segueix reprenent la seva activitat amb el retorn als entrenaments de tots els conjunts. Aquesta setmana és el torn del futbol 11, i la setmana vinent començaran el Femení i el futbol 7.La pilota torna a rodar pels equips de futbol 11 del Club, que ja han donat el tret de sortida al curs futbolístic 22/23. Fins ara, l'únic que havia iniciat la pretemporada era el Juvenil A. Actualment el Juvenil B també està en marxa, i avui Juvenil C i Cadet A han iniciat el curs a l'espera que ho vagin fent la resta de conjunts de forma progressiva.En la jornada inicial, tots els equips han rebut la benvinguda per part de Carles Domènech, director executiu del Club, acompanyat per Albert Puigdollers, director esportiu, i el coordinador de Futbol 11, Marc Pinyol.

Sobre la gespa d'Horta s'ha respirat un ambient d'il·lusió per afrontar la nova temporada en una primera sessió que ha permès a tots els grups començar-se a conèixer i posar ja els primers fonaments del curs.

El CF Damm seguirà tenint tots els equips a les millors categories possibles. Set en futbol 11, i cinc en futbol 7, a més del Juvenil Femení. Per davant, cinc setmanes de preparació abans de l'inici de les lligues, els dies 16 i 17 de setembre.