GIRONÈS-SÀBAT 0-8 JUVENIL A

Exhibició ofensiva

CEF Gironès-Sàbat: Uri, Joel (Alejandro, 56’), Pol, Nil, Puyi, Sergi, Suaibo, Genís (Laurent, 67’), Zaka, Alexis (Iván, 61’), Aleix (Bernat, 61’).

CF Damm: Pau, Flavio (Bergé, 58’), Bordas, Ramon, Joel (Granero, 69’), Iván (Manu, 69’), Esteban, Molina, Naranjo (Luis, 46’), Karim, Aitor.

Gols: 0-1 Puyi, en pròpia porta (7’), 0-2 Aitor (14’), 0-3 Naranjo (38’), 0-4 Luis (47’), 0-5 Molina (65’), 0-6 Aitor (75’), 0-7 Esteban (78’), 0-8 Luis (82’).

Targetes: Nil (26’), Flavio (42’), Karim (75’), Pol (76’), Bernat (79’).

Àrbitre: Serradelarca Serra.

Partit corresponent a la jornada 6 de la Lliga Nacional Juvenil disputat al Municipal Germans Sàbat.

Girona. Ignasi Cardó, cap de premsa

El Juvenil A s’ha imposat amb autoritat davant el Gironès-Sàbat en un partit on l’efectivitat de cara a porteria ha estat la millor arma del conjunt cerveser.

El primer gol de la tarda ha arribat als set minuts de joc, i ha estat una acció desafortunada pels gironins en la qual Puyi s’ha introduït la pilota dins la porteria quan la volia refusar. Només cinc minuts més tard, Aitor doblava l’avantatge amb un xut sec col·locat que el porter no ha pogut aturar.

Els visitants no han deixat d’atacar i han aconseguit marxar al descans amb un marcador més ampli. Naranjo ha signat el tercer amb una vaselina perfectament executada davant la sortida del porter després d’una assistència de Molina.

A la represa, el conjunt de l’estrella no ha vacil·lat i Luis ha materialitzat el quart als dos minuts de la segona part, acabant de sentenciar qualsevol intent dels locals per esgarrapar algun punt, amb un golàs que s’ha fabricat ell solet des de la frontal de l’àrea.

El festival de gols no s’ha aturat i la Damm ha seguit generant situacions de perill, rematant encara amb més efectivitat que al primer temps. Molina ha fet el cinquè en aprofitar una bonica assistència de Karim.

Aitor marcava el sisè pels de Martín Posse a falta d’un quart d’hora en rematar cap dins una centrada de Granero. En la següent jugada, Esteban també ha anotat, finalitzant una passada de Bergé a l’espai. L’últim gol l’ha fet Luis, al 82’, amb una rematada de cap al primer pal a centrada d’Aitor.

Golejada àmplia pel Juvenil A de la Damm, que segueix a dalt de tot de la taula. La setmana que, partit a casa contra el Mataró.