Back to top
JB

Tres punts lluitats

JUVENIL B 2-1 Manresa

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 33 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Díaz Díaz.

​​​​Remuntada del Juvenil B per mantenir la bona línia de resultats davant el Manresa, que s'ha avançat molt d'hora al marcador però que al tram final ha acabat cedint davant l'empenta cervesera. Els nois de Genís Sampietro no s'han trobat del tot còmodes en una primera meitat força travada i amb poques arribades a les dues àrees, però en canvi han estat absoluts dominadors a la represa i han generat perill constant que amb el pas dels minuts i l'absència del gol s'ha anat intensificant. Un gol que s'ha resistit malgrat disposar de bones situacions, però l'equip no ha deixat de persistir fins al final i la seva convicció ha acabat donant resultat.

I això que l'encontre s'ha complicat ben d'hora, quan una imprecisió defensiva l'ha aprofitat Mikel per superar a Aljama amb una vaselina des del lateral de l'àrea. La moneda ha caigut pel costat visitant, i és que just abans Torres havia tingut una bona oportunitat amb un tir sec que el porter havia rebutjat a córner, i poc després ho ha provat també Pol amb un cop de cap que se n'ha anat per poc. Però davant un rival rocós que se sentia còmode defensant el resultat favorable, a l'equip li ha costat trobar situacions clares tot i portar la iniciativa i s'ha arribat al descans sense novetats a les àrees.

El pas per vestuaris ha permès reajustar aspectes per veure a la segona meitat la millor versió de l'equip, que ha aconseguit transformar el seu domini en arribades clares que podrien haver descendent en l'empat molt abans. Javi Sarasa ha obert la veda atacant l'espai després d'una gran passada de Derek que ha trencat la línia defensiva, però el mitjapunta cerveser ha creuat massa la seva rematada final quan ho tenia tot de cara. També ho ha intentat Torres amb un xut des de dins de l'àrea que ha taponat atent un defensa a córner, i de nou Sarasa l'ha tornat a tenir en una acció idèntica que no ha pogut culminar entre els tres pals.

El Juvenil B, propietari absolut del partit i decantant cada cop més i més el camp cap a la porteria rival, ha seguit tenint ocasions, i finalment l'empat ha arribat des dels onze metres. Dennis, percudint per la banda dreta, ha provocat les mans d'un defensor visitant, i Pachón, per segon partit consecutiu, ha executat amb molta seguretat la pena màxima i enganyat al porter l'ha enviat amb potència al fons de la xarxa

Deu minuts per davant i amb el duel decantat clarament quant a joc pels de l'estrella, l'equip ho ha seguit intentant finals al final. Lamine i Sarasa, quedant-se a centímetres de rematar, i Pachón amb el cap han avisat, amb un Derek també molt actiu filtrant pilotes per sobre la línia defensiva. El gol, però, ha acabat arribant per l'altra banda. De nou Dennis, després d'una gran jugada coral de l'equip, ha posat una centrada a l’àrea i Javi Sarasa, aquest cop sí, ha control el refús del porter i a la mitja volta ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

Amb aquests tres punts el Juvenil B es situa cinquè a Lliga Nacional Juvenil i supera el Girona, que és precisament el rival contra el qual tancarà la temporada la setmana que ve a Vilablareix.

Lineup

logo_cfdamm

JUVENIL B

2

·

1

CE MANRESA

CE MANRESA