Back to top
JF

Intractables

JUVENIL FEMENÍ 8-0 Levante Las Planas

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 30 de Preferent Femení Juvenil, disputat al CEM Teixonera Vall d’Hebron i arbitrat pel col·legiat Perelló Campaña.

Victòria incontenstable del Juvenil Femení per proclamar-se sots campió de lliga. Les noies de Pitu Romero, en dinàmica clarament ascendent, han fet un tram final de temporada immillorable, aconseguint 31 dels darrers 33 punts i imposant-se a rivals directes. En l'últim duel del campionat no els han tremolat les cames per assegurar una segona posició lluitada fins al final i que és el reflex de la persistència i la convicció que ha tingut aquest equip durant tot el curs en els bons i en els mals moments. Ho han fet, a més, amb una golejada que posa de manifest també els seus brillants registres com a locals: tretze victòries en quinze partits i 40 dels 45 punts possibles, només dos per sota d'un Barça que enguany s'ha establert com a líder destacat, però que La Teixonera també hi va caure.

Com ve sent habitual en les últimes jornades, les cerveseres han sortit amb molta empenta i ja als primers minuts han fregat el gol. Les primeres arribades han sorgit de la connexió entre Ari Lozano i Alba, quedant-se a mil·límetres la davantera de rematar una molt bona centrada i enviant-ne fora una altra posteriorment quan ho tenia tot de cara. També ho ha provat Cano amb un xut potent que ha blocat la portera, i el Levante Las Planas ha replicat aprofitant una indecisió al darrere. Qui més hi estava buscant, però, era la Damm, i finalment, a pilota aturada, les de l'estrella han trobat la recompensa. Ha estat en un córner tancat de Rocío al primer pal, que ha tocat en les cames d'una defensora i ha acabat al fons de la xarxa.

Ari, amb un tir fora i Berenguer, amb un altre que se n'ha anat molt a prop de la creueta, han avisat al Levante Las Planas que en volien més, i és que de fet l'equip ha bolcat el joc a camp contrari i ha seguit disposant de bones opcions per ampliar l'avantatge. Mirón, de falta directa, també s'ha quedat molt a prop, però el seu llançament ha sortit fregant el pal i finalment el gol de la tranquil·litat l'ha fet Ari Lozano. L'extrem cervesera ha sorprès la portera visitant amb una centrada-xut des del costat dret que s'ha anat enverinant fins a acabar al fons de la xarxa i que ha permès a l'equip marxar al descans amb la feina molt ben encarrilada.

Canvis a la represa que han donat oxigen a l'equip en un matí de molta calor, i que han sorgit efecte immediat. I és que una de les jugadores que ha ingressat al terreny de joc, Sofi, ja s'ha quedat a prop de fer el tercer al primer minut amb una bona acció individual, i l'ha acabat aconseguint poc després aprofitant una passada precisa de Brao a l'espai que ha culminat amb qualitat davant la portera. Molta superioritat sobre la gespa d'un Juvenil Femení dominador amb pilota i que no ha abaixat el ritme ni tampoc ha deixat d'amenaçar la porteria contrària.

En un partit amb molts gols i també golassos, Brao ha tornat a treure rèdit de la pilota aturada i amb el seu bon colpeig amb la cama esquerra ha convertit un córner en gol olímpic. Faltaven encara vint minuts pel final, i a banda del domini futbolístic sobre la gespa, La Teixonera també ha viscut un moment emotiu amb el retorn de Nerea Romero als terrenys de joc. La migcampista cerveserea, que havia estat gairebé un any aturada per lesió, només ha necessitat vuit minuts per tornar a veure porteria, controlant una altra centrada de Brao i rematant a la mitja volta al pal llarg.

En un tram final en el qual ja estava tot decidit i on el Levante Las Planas també ha abaixat els braços davant la gran distància a la gespa i al marcador, l'equip ha arrodonit el resultat amb tres gols més gairebé consecutius. Primer ha estat Sofi qui ha repetit i, aprofitant un mal rebuig dins l'àrea, s'ha plantat sola davant la portera i ha culminat l'acció empenyent la pilota al fons de la xarxa. En dia immillorable per tornar a trepitjar la gespa, també ha fet el seu doblet particular Nerea Romero desfent-se de la seva marca amb qualitat i acabant la jugada amb un xut creuat, i ha tancat el partit Núria Pon amb un golàs des de tres quarts de camp que entrat per l'escaire.

Amb aquest resultat l'equip tanca la temporada amb molt bones sensacions i s'enfila fins als 70 punts que li otorgen la segona posició per davant de l'Espanyol, amb un menys, i que serà el rival a les semifinals de la Copa Cataluna que es disputaran el pròxim 17 de juny.

Lineup

logo_cfdamm

JUVENIL FEM

Equip local (Text alineació)

1. Patri

2. Laynez ©

3. Berenguer

15. Nerea Romero (60’)

4. Aina

5. Carla (66’)

5. Carla

12. Corti (41’)

6. Nerea Torre

8. Mirón (66’)

7. Cano

17. Sofi (41’)

8. Mirón

16. Núria Pon (41’)

9. Alba

18. Paula (41’)

10. Rocío

14. Brao (26’)

11. Ari Lozano

7. Cano (66’)

13. Yaiza

LEVANTE LAS PLANAS, F.C.

FC LEVANTE LAS PLANAS

Equip visitant (Text alineació)

1. Irune

2. Clàudia

3. Mar

4. Oceane

5. Yasmin

6. Gisela

7. Laura

8. Valeria

9. Jannet

10. Carmen

11. Iris

14. Martina

15. Andrea

16. Laura

17. Joana

18. María

19. Ainhoa

logo_cfdamm

JUVENIL FEMENINO

8

·

0

LEVANTE LAS PLANAS, F.C.

FC LEVANTE LAS PLANAS

G
Pon
79'
Romero
78'
Sofi
73'
Romero
68'
Brao
53'
Sofi
44'
Ari
35'
Rocío
20'
Comienzo