ESPANYOL 3-2 JUVENIL A

Metàfora d’un any per oblidar

RCD Espanyol: Casas, Reina, Torres, Coco (Corominas, 54’), Gila, Coll, Salvans (Marianov, 71’), Gil, Brugué, Sergi García (Melamed, 54’), Gilbert (Guilas, 63’).

CF Damm: Álvaro (Pulido, 45’), Flavio, Carlos, Arnau, Llinares, Ferran (Gaku, 54’), Sergi, Grifell, Patrice (Anglada, 57’), Werick (Alex, 61’), Serrano.

Gols: 0-1 Sergi (17’), 1-1 Gil (23’), 2-1 Sergi García (40’), 2-2 Alex (67’, pen.), 3-2 Gaku (92’, p.p.).

Targetes: Arnau (13’ i 74’), Ferran (47’), Gaku (93’). Expulsat Arnau per doble amonestació al minut 74.

Àrbitre: David López Jiménez.

Partit corresponent a la jornada 30 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Sant Adrià del Besòs. Ignasi Cardó, cap de premsa

Espanyol i Damm han disputat aquest matí un partit intranscendent per tancar la temporada regular de la lliga que ha simbolitzat un resum maleït de la temporada. En un matx amb oportunitats pels dos bàndols, els locals han remuntat el gol inicial de Sergi abans del descans. El porter Álvaro s’ha lesionat, Alex ha empatat de penal, Arnau ha acabat expulsat i un gol en pròpia desafortunat de Gaku ha donat els tres punts als blanc-i-blaus al temps afegit.

El Juvenil A s’ha acomiadat de la Divisió d’Honor Juvenil donant la cara contra un dels millors planters del país. Era un partit difícil d’afrontar en l’aspecte anímic, sense res en joc més enllà de l’honor i l’orgull dels jugadors i el Club. El conjunt perico ha portat el pes del partit i els cervesers no han renunciat a les seves opcions, sobretot en algunes fases on ha regnat el descontrol i l’anada i tornada, amb dificultats per imposar un criteri únic al mig del camp.

Els homes de Francesc han obert el marcador al 17’ amb un bon gol de Sergi Besonias. Werick ha escombrat una pilota dins l’àrea i ha assistit al migcampista, que ha connectat un xut ras potent que ha entrat creuat, fent impossible l’aturada del porter. L’Espanyol s’ha refet i ha igualat en cinc minuts, quan Gil ha perforat la porteria amb una rematada dins l’àrea després d’una gran combinació amb Brugué. Abans del descans, Sergi García ha capgirat el marcador en resoldre un contraatac amb un xut creuat després de guanyar l’esquena a la línia defensiva.

Álvaro s’ha fet un esquinç al peu esquerre en l’última acció de la primera part en topar amb Gilbert i Pulido ha hagut de substituir el porter a la represa. Els cervesers no han abaixat els braços i han pogut empatar al minut 67. Serrano ha estat objecte de penal en una bona internada dins l’àrea i Alex ha convertit la pena màxima amb encert.

El conjunt de l’estrella ha viscut els seus millors minuts amb el 2-2 al marcador, gaudint de bones ocasions, la més clara una jugada d’Anglada entrant per banda esquerra. Arnau ha vist la segona groga a un quart d’hora pel final i els locals han acabat guanyant al descompte un partit anecdòtic amb una acció que resumeix perfectament la temporada del Juvenil A. Un refús desafortunat entre Gaku i Nico s’ha colat dins la porteria, fent pujar el setè gol en pròpia en contra de l’any, i engrandint l’estadística de punts perduts els últims minuts de partit.

Sigui com sigui, el primer equip posa punt final a una temporada on les coses no han sortit com era d’esperar, amb la mirada posada en el futur.