JUVENIL A 2 – SAN FRANCISCO 2

La Copa es fa esperar una jornada més

Damm: Vito, Diego, Joel, Arnau, Kilian (Lucas, 80’), Inés (Zarate, 68’), Alfred (Pol, 88’), Edu, Max, Lledó i Doncel

San Francisco: Pocovi, Chris, Gori, Gerardo, Jordán, Eder (Manu, 90’), Mairata (Maldonado, 92’), Reni, Rodado, Salva (Diego, 79’), Emeka (Quique, 52’)

Gols: 0 – 1 Gori (46’), 1 – 1 Zarate (68’), 2 – 1 Alfred (78’), 2 – 2 Mairata (82’)

Targetes grogues: Rodado (46’), Salva (56’), Eder (58’), Kilian (66’), Alfred (82’)

Conjunt arbitral: Molina Fernández, Peñuela García, Badillo Peralta

En una jornada en la qual el rival directe dels cervesers, el Mallorca, ha punxat a casa contra el Saragossa, el primer equip del CF Damm no ha pogut aconseguir la victòria que l’hauria classificat matemàticament per la Copa del Rei.

El San Francisco, que venia d’una ratxa de cinc partits invicte, ha aconseguit aguantar la primera embranzida dels cervesers. Els de casa no han pogut culminar un parell d’arribades a la línia de fons, i durant els primers 45 minuts no hi ha hagut ocasions clares de gol. La primera part s’ha jugat al mig del camp, on els dos equips s’han disputat durament la pilota. L’avançada línia defensiva dels franciscans feia caure els davanters en el fora de joc i l’equip no acabava de trobar els espais per entrar en profunditat.

Al primer minut de la segona part el partit s’ha complicat. Un dels defenses visitants, Gori, ha rematat a la xarxa una pilota dividida a la sortida d’un córner. Amb el 0 – 1 al marcador, els cervesers han reaccionat i han començat el setge a la porteria rival. El primer avís, un potent xut d’Edu que ha aconseguit rebutjar el porter local i, seguidament, l’amenaça de Joel, que ha rematat el córner per sobre del travesser. L’equip ha seguit insistint, però sense trobar el premi del gol. Max hauria pogut fer l’empat en una jugada d’u contra u al minut 59, però el porter franciscà ha evitat el gol. El Juvenil A no ha defallit i el San Francisco s’ha defensat aferrissadament. El porter, molt encertat, ha rebutjat el que podria haver estat un gol olímpic d’Alfred en un servei de córner al minut 61. El porter cerveser, Vito, també ha estat providencial aturant una perillosa falta directa.

Amb el marcador advers, Parralo ha decidit posar un davanter més per insistir en la remuntada. El resultat ha estat immediat: a la primera jugada ofensiva en què ha participat, Zarate, que ha entrat substituint Inés, ha aprofitat una pilota en profunditat per batre el porter i empatar el partit. A 20 minuts pel final, els cervesers han mantingut l’assetjament i, després d’una jugada per l’esquerra, Alfred ha fet el gol que posava el Juvenil A per davant en el marcador. Al minut 82, però, una malaurada imprecisió en defensa ha estat aprofitada pel San Francisco, que ha empatat el partit. Tot i la insistència dels locals, que han lluitat pel gol fins l’últim minut, el 2 – 2 ja no s’ha mogut, allargant una jornada més la ratxa d’imbatibilitat d’ambdós equips.

El Juvenil A s’endú un valuós punt de l’enfrontament, en una jornada en la qual l’Espanyol s’ha proclamat campió de la categoria. El somni de la Copa del Rei segueix a tocar, però caldrà esperar una setmana més i no fallar per fer realitat la classificació.