GIRONA 3 - JUVENIL A 4

Remuntada èpica en deu minuts

Girona: Pol, Puig, Mario, Caste, Álamo (Pimentel, 68'), Sala (Àlex, 76'), Torres, David (Mas, 68'), Bargalló, Blay, Labiano (Curu, 56')

Damm: Òscar, Edo, Gonzalo, Pallàs (Sergio, 51'), Kilian, Inés, Sebbeh (Cano, 51'), Jorge, Enri (Eudald, 73'), Lledó, Moha (Marc, 81')

Gols: Bargalló (1 - 0, 8'; 2 - 1, 40'; i 3 - 1, 44'), Enri (1 - 1, 22'; 3 - 3, 59'), Cano (3 - 2, 55'), Jorge (3 - 4, 65')

Targetes: David (14'), Caste (25'), Puig (78'), Pimentel (86'), Gonzalo (6'), Edo (84')

Conjunt arbitral: Sauleda Torrent, López Freixa, Sánchez Butrago

Vilablareix. David M. Guarné, Departament de premsa)

El Juvenil A s'ha vist sorprès per un Girona que ha sabut dominar la primera part per marxar al descans amb un 3 - 1 favorable. Els cervesers, però, sota la batuta de Parralo, han sabut reaccionar i han donat la volta al marcador enduent-se la victòria amb el resultat final de 3 - 4.

Els de Parralo, que no s'han sentit còmodes sobre la gespa durant tota la primera part, han fet massa concessions a un Girona molt inspirat, sobretot gràcies a la seva elevada pressió a camp contrari i una gran potència en les pilotes dividides. Els gironins s'han avançat en el marcador amb una gran combinació entre línies, després de recuperar la pilota, culminant la jugada amb una rematada de Bargalló, que avui ha fet un 'hat trick', ajustada al pal.

El Juvenil A amb prou feines ha intimidat la porteria de l'excerveser Pol i l'única acció clara ha estat el gol de l'empat d'Enri, que ha aprofitat el desequilibri de Moha cap endins i la seva assistència per batre al porter en l'u contra u, retallant cap enfora. El Girona, però, ha aconseguit recuperar el domini del joc obligant els de Parralo al joc vertical i fent-los renunciar a la possessió elevada de pilota a la qual ens tenen acostumats. Una gran estirada d'Òscar ha evitat que els gironins es tornessin a avançar pocs minuts després del gol d'Enri. En els darrers cinc minuts de la primera part, però, un rebuig desafortunat del porter cerveser i una pèrdua de pilota que ha finalitzat Bargalló amb un xut creuat han suposat el segon i el tercer del Girona abans del descans.

Els de Parralo han deixat clar a l'inici de la segona part que no permetrien que es repetís el guió de la primera. Molt més concentrats, ha semblat que el repte de la remuntada motivés els cervesers. El Míster ha arriscat amb un doble canvi clarament ofensiu que li ha donat un rendiment esplèndid. El marcador s'ha capgirat en 10 minuts. Cano, un dels revulsius en la línia d'atac, ha fet el segon del Juvenil A rematant a la mitja volta una centrada d'Enri, que havia tret petroli d'una pilota perduda. L'equip, completament abocat a l'atac, no ha deixat d'assetjar la porteria rival traslladant tot el joc al camp del Girona. El mateix Enri ha fet l'empat rematant de cap una centrada de Moha, posant el Girona contra les cordes.

La cirereta l'ha posada Jorge, fent el quart amb una espectacular rematada de taló i avançant, per fi, els cervesers en el que seria el definitiu 3 - 4. Amb 20 minuts encara per jugar, el Juvenil A ha sabut trobar l'equilibri entre la seva permanent vocació ofensiva i la necessitat de defensar un resultat que havia costat molt d'aconseguir. El Girona, tot i que tocat, no ha abaixat els braços i ha buscat l'empat en uns darrers minuts d'anada i tornada durant els quals els cervesers han sabut gestionar el complicat escenari postremuntada.

El Juvenil A es desmarca així del Mallorca, que avui ha empatat el seu partit, i es col·loca segon a la taula en solitari. L'equip, si aconsegueix mantenir la ratxa de victòries, podria arribar al duel amb l'Espanyol en condicions de disputar-li el lideratge.