JA

Retorn a la victòria

Platges de Calvià 1-3 JUVENIL A

Magaluf. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 21 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Camp de Futbol de Magaluf i arbitrat pel col·legiat Angelov Borisov.

El Juvenil A posa fi a una ratxa de resultats on es resistia la victòria darrerament i suma tres punts merescuts a Magaluf davant el Platges de Calvià. Els homes de Sergio García han marxat al descans amb avantatge després de tenir certa superioritat al primer temps, i han rematat la feina a la represa amb dos gols ràpids en cinc minuts.

Els mallorquins han comptat amb un primer apropament perillós amb una pilota que s’ha passejat per la línia de gol, però a partir d’aquí, el reguitzell d’ocasions ha tingut color cerveser. Fran ha rematat un xut potent per damunt dels tres pals i els cops de cap de Joel i Ronda han anat a les mans del porter i al travesser respectivament, i han evidenciat que els visitants es trobaven còmodes a la gespa.

Al minut 24, Fran ha picat un córner al segon pal, on ha entrat amb tot Joel Fontanet, qui debutava avui al lateral esquerre del conjunt de l’estrella i ha celebrat els primers minuts amb el primer equip avançant-lo en el marcador.

El Platges de Calvià ha generat alguna arribada més a la primera part, però s’ha topat sempre amb la seguretat d’Àlex Sans sota pals, com en una acció d’un contra un que ha resolt el porter de la Damm.

L’avantatge parcial era positiu pels de Sergio García, que han protagonitzat la primera acció del segon temps amb una finalització de primeres de Joel Cadenas. Els locals han replicat amb una oportunitat bastant clara que no ha trobat porteria, però serien els cervesers els qui sentenciarien el matx aconseguint dos gols ràpids en qüestió de cinc minuts.

Després d’una llarga combinació a camp contrari, una triangulació entre Jordi, Aimar i Salva ha generat el segon. El central, avui capità per la baixa de Miguel, ha trobat Aimar a dins lliure de marca, i el pivot l’ha posat amb molta delicadesa al primer toc per la desmarcada de Salva, que ha controlat, ha superat el porter i ha marcat el seu sisè gol de la temporada.

A continuació, Ronda, enganxat a la banda, li ha donat continuïtat a l’acció de Joel, que s’ha inventat un golàs amb tres bicicletes per marejar el seu defensor i finalitzar ras al pal curt quan el porter esperava l’esfèrica al pal llarg. Gran definició del migcampista que entregava la victòria al conjunt cerveser.

Els de Magaluf, però, no han entregat les armes i s’han mantingut dins el partit tot i la dificultat de puntuar. Han avisat els locals amb un xut desviat, però han trobat porteria més tard amb un contraatac que els visitants no han pogut frenar i que ha acabat suposant l’1-3, que incomodava els de Sergio García, que volien evitar patiments d’última hora.

De fet, Jordi marcaria el quart a pilota aturada i els de l’estrella han reclamat que l’acció era legal. El gol no ha pujat al marcador i la insistència dels balears tampoc ha tingut èxit i els tres punts han volat cap a Barcelona després d’un bon partit de la Damm en línies generals.

El Juvenil A s’enganxa a la part alta de la taula amb un partit menys i rebrà el Cornellà la setmana vinent a Horta, dissabte a dos quarts de set.