UN JUVENIL A EXPERIMENTAL PLANTA CARA AL MASNOU

El Masnou, equip de tercera divisió, va haver de patir per endur-se el partit. A la primera part, el domini va ser clarament cerveser. Tot i que l'equip patia amb l'avançada pressió del rival en la creació de joc, i amb la contundència física en les pilotes dividides, els de Parralo van crear més ocasions de perill que el Masnou. Inés, Kilian i Sergio van exigir al porter maresmenc, i els cervesers es podrien haver avançat si l'àrbitre hagués vist unes mans a l'interior de l'àrea masnovina. El Masnou, per la seva banda, va haver de replicar un xut de Sergio que va picar al pal dret amb una jugada d'estratègia que va refusar molt atent Charly, el porter cerveser. Tot i que les ocasions van ser pel Juvenil A, el Masnou va fer el gol poc abans del descans en una ràpida jugada a l'interior de l'àrea.

A la segona part, Parralo va canviar tot l'onze titular. Els 10 primers minuts, el temps que va trigar l'equip a trobar-se sobre el terreny de joc, van ser fulminants: el Masnou va realitzar dos gols més i es va situar amb 0 - 3 al marcador. La ràpida davantera cervesera, però, va portar el rival de bòlit. Ignasi va fer el primer del Juvenil A rematant una passada en profunditat per la dreta, que va entrar a la porteria després de picar en un defensor. Durant una estona, els cervesers van trobar la profunditat necessària per posar el Masnou contra les cordes, i Moreno va rematar a la xarxa una gran jugada de combinació a l'interior de l'àrea iniciada per una jugada individual de Julio per l'esquerra. Amb el 2 - 3, semblava més proper el gol de l'empat, però després d'una rematada cervesera al pal els masnovins van aconseguir sentenciar el partit amb una ràpida combinació minuts abans que l'àrbitre xiulés el final del partit.