Lleida: Juanma, Dani, Alis, Max, Marcel (David, 77'), Youssef (Genís, 71'), Belles (Quini, 78'), Peco, Aaron, Albert, Cana (Ander, 58')

Damm: Agustí, Pol (Diego, 58'), Gonzalo, Arnau (Doncel, 68'), Lucas, Marc, Alfred, Edu, Zarate, Jorge (Costa, 75'), Kilian (Inés, 45')

Gols: Aaron (80')

Targetes grogues: Pol (3'), Belles (6'), Arnau (39'), Agustí (78'), Dani (83'), Quini (89')

Conjunt arbitral: Congost Larrosa, Íñiguez Gómez, Gutiérrez Pérez

En un partit intranscendent per als cervesers i en el qual els lleidatans es jugaven la permanència a la categoria, el Juvenil A s'ha mostrat molt seriós i ha gaudit de diverses ocasions per marcar.

Una setmana després d'haver-se classificat per jugar la Copa del Rei, el primer equip del Club ha sortit decidit a buscar la victòria. Parralo, que no ha volgut que els seus homes es relaxessin, ha aprofitat per introduir algunes rotacions en el seu un onze inicial. Al Lleida, per la seva banda, només li valia guanyar per optar a mantenir-se a la categoria.

La primera mitja hora de partit s'ha jugat a la zona neutral. Els cervesers no han aconseguit treure rendiment de les seves combinacions en profunditat i el vent, present durant tot el partit, ha incomodat el joc aeri d'un Lleida que provava d'enviar pilotes llargues al camp rival. Els locals han amenaçat amb una centrada que no ha trobat rematador i amb un xut de falta directa que ha aturat Pol Agustí, que s'ha mostrat molt segur sota els pals. A partir del minut 30 de joc, els cervesers han aconseguit ser més incisius i s'han aproximat amb perill a la porteria del Lleida. Pol, al minut 34, ha enviat fora un potent xut des de fora de l'àrea i Kilian ha provat sort des de la banda esquerra amb una rematada que ha aturat el porter. Els lleidatans han provat llavors el contraatac, però la defensa cervesera ha estat atenta i ha rebutjat el perill.

La segona part ha estat molt més disputada. El Lleida ha disposat de diverses ocasions a pilota aturada que han obligat Agustí a realitzar grans estirades per refusar el perill. Els cervesers han aconseguit penetrar a l'àrea local en diverses ocasions. Zarate, al 48, amb un xut ben tapat per la defensa i Alfred, al 56, amb una centrada enverinada que ha rebutjat el porter. El Lleida també ho ha provat amb un xut des de fora de l'àrea que s'ha trobat un cop més amb l'encert d'Agustí. Els cervesers han llençat llavors una jugada de contraatac que ha trobat Zarate en profunditat per la banda dreta. La centrada a l'interior de l'àrea ha trobat Alfred pràcticament sol, la rematada del qual ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria.

Al minut 80, el davanter lleidatà Aaron ha caçat un rebuig d'Agustí a l'interior de l'àrea i ha fet el gol de la victòria pels locals. Amb l'1-0 al marcador, els cervesers no han abaixat els braços i han buscat l'empat amb intensitat. L'ocasió més clara l'ha tingut Costa, que havia entrat substituint Jorge, rematant una pilota al pal al minut 84. Alfred també ha gaudit d'una ocasió al minut 89, però el seu xut ha estat aturat pel porter. Amb el joc interromput a cada instant durant el temps afegit, els cervesers ja no han pogut igualar el partit i el Lleida ha certificat la victòria, aconseguint així la permanència.

El Juvenil A acaba la lliga amb 64 punts i només quatre derrotes. La d'avui, contra un rival dur i oferint una bona imatge en un partit en el qual l'equip ha fet mèrits per puntuar, no altera una classificació històrica. Els jugadors ja comencen a preparar-se per l'eliminatòria de la Copa del Rei, que començarà a disputar-se el 17 de maig.