SAN FRANCISCO 5-3 JUVENIL A

La victòria s’escapa

CD San Francisco: Marc, Tomás, Matas, Pablo, García, Sintes, Valverde, Manresa, Pere, Llabrés, Marcos.

CF Damm: Álvaro, Flavio, Grifell, Carlos, Arnau (Roig, 84'), Xavi, Llivina (Gaku, 69'), Ferran (Ricard, 87'), Àlex, Werick, Patrice (Aleix, 61').

Gols: 0-1 Arnau (21’), 0-2 Werick (23’), 1-2 García (35’), 1-3 Werick (47’), 2-3 Valverde (60’), 3-3 Pedro (76’), 4-3 Pedro (79’), 5-3 Flavio (85’, p.p.).

Targetes: Patrice (21’), Tomás (37’), Manresa (89’).

Partit corresponent a la jornada 8 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat a Son Bibiloni.

Mallorca. Ignasi Cardó, cap de premsa

Els cervesers juguen una bona primera part i marquen tres grans gols, però se’ls escapa el control del matx a la represa i acaben marxant amb les mans buides.

El Juvenil A visitava el San Francisco amb la il·lusió d’iniciar una ratxa positiva de resultats, però l’esforç dels homes de Roger no ha donat els seus fruits. Començava esperançador el partit quan al minut 23 els visitants ja guanyaven per 0-2. Arnau ha obert la llauna amb un golàs de falta directa col·locat al pal esquerre, i Werick –en el seu segon partit com a cerveser– ha sorprès amb un xut bombejat que ha caigut a plom, fent impossible l’estirada del porter. Tot i l’embranzida inicial dels vermells (avui de verd), el San Francisco no ha renunciat a les seves opcions de remuntada i ha escurçat distàncies mitjançant García en una segona jugada després d’un córner.

Els de Roger han sortit decidits a guanyar a la segona meitat, i de nou Werick ha perforat la porteria rival amb un xut de rosca des de la frontal al 47’. A partir d’aleshores, els locals s’han conjurat a capgirar el marcador i s’han abocat a l’atac. Això ha donat peu a un partit d’anada i tornada on els cervesers no han trobat el punt de pausa al joc, i han acabat cedint davant la qualitat del conjunt balear. Valverde ha fet creure els seus al rematar a gol una centrada lateral al minut 60, i el suplent Pedro ha estat el revulsiu amb dos gols en quatre minuts. Primer, una altra segona jugada després d’un córner ha tornat a castigar la defensa visitant, i després, un contraatac finalitzat amb un xut creuat posava els mallorquins per davant per primer cop en tot el partit quan faltaven deu minuts.

Els cervesers han tractat d’empatar el partit fins al darrer sospir, però el San Francisco ha acabat establint el cinquè, certificant la derrota dels homes de Roger. La setmana que ve rebran el Lleida amb la necessitat de sumar els tres punts.