San Francisco: Macià, Fuster (Dupuy, 56'), Molina, Pajuelo, Pau García, Adrián, Carrasco, Alemu (Jover, 76'), Navalón, Alberto (Guille, 67'), Roberto (Plomer, 56')

Damm: Òscar, César, Gonzalo, Fabra (Gaixas, 64'), Kilian, Inés, Enri (Ignasi, 61'), Jorge, Cano (Víctor, 83'), Lledó, Moha (Sebbeh, 90')

Gols: Cano (0 - 1, 33')

Targetes: Navalón (50'), Fabra (54'), Alberto (64'), Kilian (66'), Ignasi (72'), Jover (77'), Moha (81')

Conjunt arbitral: Busquets Ferrer, Martínez Martínez, Moreno Valero

(Mallorca. David M. Guarné, Departament de premsa)

Els de Parralo han tret avui tres punts d'or del seu enfrontament amb el San Francisco a Mallorca. En un partit amb poques ocasions clares de gol, els cervesers han patit per mantenir el resultat favorable i fer seva la victòria.

Després de rendir homenatge amb un minut de silenci a Manolo Redondo, delegat del Cadet B que ens ha deixat aquesta setmana, els cervesers s'han plantat sobre el terreny de joc disposats a batre un equip rocós com el San Francisco. Tot i l'ensurt puntual d'un gol en contra anul·lat per fora de joc, els de Parralo han pogut imprimir el seu ritme al joc i han intentat buscar la porteria contrària. Davant de la sòlida defensa dels rivals, els cervesers han intimidat especialment en el joc aeri. Cano, imbatible en els duels aeris, ha estat l'encarregat de materialitzar el primer i únic gol del Juvenil A, que avui ha arribat en una jugada d'estratègia. Moha, servint una falta lateral propera a l'àrea, ha col·locat la pilota que Cano ha caçat per fer el gol de la victòria.

Els balears han replicat a la segona part amb joc directe. El partit s'ha obert i els dos equips han protagonitzat jugades de perill a ambdues àrees, i el porter balear ha aturat amb molt d'encert una rematada de Moha que podria haver estat el segon dels de Parralo. L'entrenador cerveser, que a la segona part ha fet debutar el central Arnau Gaixas, procedent del Juvenil B, ha procurat durant els darrers minuts que el seu equip jugués amb molt de cap. Amb el San Francisco llençat a la desesperada buscant l'empat, els cervesers s'han hagut de mostrar molt concentrats per defensar el resultat ajustat de 0 - 1. Finalment, el Juvenil A ha aconseguit apaivagar la rauxa balear fins que l'àrbitre ha xiulat el final del partit.

Amb aquest resultat, els cervesers mantenen la posició a la taula i s'apropen a l'Espanyol, que avui només ha sumat un punt i que es troba a la segona posició de la taula.