SABADELL 1 - 4 JUVENIL A

Victòria contundent davant del Sabadell

Sabadell: Soto, Edu, Aniol, Alavedra, Kike (Juncà, 65'), Joel, Joel López (Kilian, 59'), Roger, Pol Gómez, Heo, Monells

Damm: Àlex, César, Salva, Castanyer (Llabrés, 67'), Llinares, Pujadas, Acedo (Sergio, 72'), Recort, Eloi, Caballé (Sebbeh, 70'), Nolla (Pilar, 72')

Gols: 0 - 1 (Eloi, 18'), 0 - 2 (Acedo, 26'), 1 - 2 (Monells, 32'), 1 - 3 (Eloi, 44'), 1 - 4 (Recort, 66')

Targetes: Acedo (10'), Salva (60'), Kike (64'), Pol Gómez (66'), Roger (79'), Alavedra (88')

Sabadell. David M. Guarné, Departament de premsa

El Juvenil A ha culminat aquesta tarda el seu bon joc amb quatre gols al camp del cuer. Eloi, Acedo i Recort han marcat avui per recuperar les bones sensacions dels cervesers.

Els de Roger no han abaixat la guàrdia després del cop dur de la darrera jornada davant del Cornellà. Tot i que les primeres ocasions clares, dues pilotes al travesser després d'intervencions d'Àlex, han estat pel Sabadell, els cervesers s'han endreçat i han començat a generar molt de perill trobant a Eloi a la punta d'atac. Al 18, el davanter ha caçat un rebuig del porter per fer el primer, i poc després Acedo ha culminat una excel·lent jugada individual per fer el segon. Els de Roger han estat molt compenetrats en la pressió i han sabut trobar els espais entre les línies del Sabadell. En una ràpida jugada, però, Monells ha marcat pels arlequinats amb un bon xut des de fora de l'àrea. Segons abans del descans Eloi ha allunyat els fantasmes superant el porter en l'u contra u i signant l'1 a 3.

A la segona part els cervesers han pres el control total del partit i han protagonitzat un monòleg amb la pilota amb diverses ocasions de gol fins que Nolla, en el 66, ha trobat Recort a l'espai i el davanter ha fet el definitiu 1 - 4. El Sabadell encara ha revifat en els minuts finals i s'ha acostat a la porteria d'Àlex, però els de Roger han sabut defensar el plàcid resultat i han tornat a guanyar exhibint un bon nivell de joc.