El Juvenil A segueix enfilant-se en la classificació

Nàstic: Alberto, Pol (Aleix, 61'), Roger (Àlex, 72'), Arturo, Òscar, Cala, Aitor, Ion, Ricky, Verge (Iker, 61'), Plana (Josep, 61')

Damm: Òscar, Pol, Gonzalo, Pallàs, Kilian (Eudald, 80'), Inés, Ignasi (Víctor, 80'), Jorge, Enri (Marc, 72'), Lledó, Moha (Cano, 72')

Targetes: No hi ha hagut targetes

Gols: Kilian (0 - 1, 14'), Moha (0 - 2, 22'), Inés (0 - 3, 56'; 0 - 4, 78'), Cano (0 - 5, 89' (penal))

Conjunt arbitral: Picazo Hernández, Alegre López, Masip Vidal

(Tarragona. David M. Guarné, Departament de premsa)

Els cervesers han golejat avui el Nàstic a Tarragona en un partit dominat des del principi fins al final. Els tarragonins, que arribaven invictes de les quatre jornades anteriors, no han pogut fer res per contrarestar l'excel·lent joc del Juvenil A.

Amb una alta intensitat des del primer segon, que es feia palesa a través de l'alta pressió que els cervesers exercien amb efectivitat sobre la sortida de pilota rival, els de Parralo no han volgut perdonar cap ocasió. Una banda esquerra molt desequilibrant ha encarrilat el partit a la primera part. Entre Kilian i Moha, lateral i extrem esquerres, han fabricat els dos primers gols. El primer, al quart d'hora de joc, ha sortit de les botes de Kilian quan, aprofitant una assistència en profunditat de Moha, ha superat el porter amb un xut creuat ras. Tot l'equip ha mostrat avui una gran connexió, acaparant la possessió de l'esfèrica i basculant el joc amb molt de criteri en funció de què requeria el partit a cada moment. A l'alta efectivitat d'avui cal sumar-hi una gran solidesa defensiva, que ha fet Òscar fos un espectador més des de la seva porteria. Al minut 22, Moha ha fet el segon aprofitant un mal rebuig del porter a xut de Kilian en una falta directa. Durant els darrers minuts de la primera part, els tarragonins han donat senyals de revifalla, però tot el perill ha estat desarticulat pels de Parralo, ràpids al tall i guanyadors dels duels aeris.

A la segona part, el Juvenil A ha tornat a prendre el control absolut del partit i les ocasions s'han succeït. Gràcies a la ràpida circulació de pilota, el Nàstic amb prou feines podia tapar els forats. Inés, gairebé des del mig del camp, ha posat el 0 - 3 amb un xut molt col·locat que el porter, tot i no trobar-se massa avançat, no ha aconseguit aturar. Poc després el migcampista ha repetit la jugada, aquest cop des de pocs metres de la frontal de l'àrea, signant el quart de l'equip. La maneta l'ha completat Cano, transformant un penal al minut 89.

L'excel·lent actuació de l'equip el col·loca a només un punt del FC Barcelona, líder de la competició, i empatat a punts amb el segon, el Mallorca. La setmana vinent, contra l'Stadium Casablanca, els cervesers buscaran seguir la ratxa de victòries consecutives.