MERCANTIL 1 - JUVENIL A 3

Tercera posició!

Mercantil: Arnau Escanilla, Alex Rubio, Adrià Peña, Israel Manzano, Ivan Rodriguez, Raul Cals, Gregorio M. (Guillem Crivillé, 61’), Daniel Caballero, Roger Gorrea (Dawid Skowron, 56’), Guillem Palanca (Alex Davila, 78’) i Antonio Hernandez

Damm: Marc Vito, Diego Garzón (Pol Tarrenchs, 60’), Joel Cañaveras, Arnau Campeny, Kilian Duran, Marc Garcia (Joan Martinez, 85’), Eric Zarate (Gonzalo Pereira, 81’), Edu Expósito, Max Marcet, Adrián Lledó, Carlos Doncel (Albert Gurrea, 78’)

Gols: 0 – 1 Kilian (36’), 0 – 2 Doncel (49’), 1 – 2 Ivan Rodriguez (63’) (p), 1 – 3 Lledó (78’)

Targetes grogues: Antonio Hernandez (43’), Pol Tarrenchs (79’), Albert Gurrea (88’)

Conjunt arbitral: Héctor Robas, Abdel Axix i Anass Issaoui

Victòria tranquil·la contra el penúltim equip de la taula. La Damm iguala la puntuació del Mallorca, que ja en suma 21, i es posa un graó per sobre del Barcelona: bones sensacions pels cervesers, que a partir d’ara han d’assegurar triomfs contra equips inferiors de la classificació abans que arribi la tempesta de l’inici de la segona volta, en què hauran de plantar cara novament als equips més perillosos.

En aquest partit, el desè de la lliga, els de Cristobal Parralo han tornat a demostrar un major domini de l’esfèrica des del primer minut. Després d’algunes ocasions de perill, Kilian ha finalitzat una genial combinació de passades amb Doncel. A la represa, Doncel no ha esperat ni 5 minuts per anotar el segon. La sorpresa ha arribat amb una desafortunada falta dins l’àrea cervesera que ha provocat un gol de penal. Molt semblant ha estat el gol de la distància. Lledó ha rebut una falta claríssima i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Durant els últims dos quarts de partit, el cansament de l’equip local s’ha fet més evident. Especial menció mereix el porter rival, Arnau Escanilla, que ha realitzat un bon refús aeri poc abans de finalitzar el partit i ha evitat un resultat major per part de la Damm.