MANACOR 2 - JUVENIL A 2

Cap canvi: bon resultat

Manacor: Benji, Codina, Tomeu, Enry, Rafel, Rigo, Miky (Joan, 54’), Rubén, Toril, Perelló, Izquierdo (Carascosa, 83’)

Damm: Vito, Diego, Joel, Arnau, Lucas, Inés (Marc, 45’), Zarate (Pol, 45’), Edu, Max (Alfred, 87’), Lledó (Agustí, 27’) i Doncel (Kilian, 30’)

Gols: 0 – 1 Edu (17’), 1 – 1 Ruben (28’), 1 – 2 Doncel (34’), 2 – 2 Perelló (70’)

Targetes grogues: Joel (10’), Lucas (35’), Marc (71’)

Targetes vermelles: Vito (27’)

Conjunt arbitral: Muñoz Perez, Martinez Caballero i Jordan Jorques

La Damm ha superat el cap de setmana reafirmant-se tot i els obstacles. L’empat a 2 contra el Manacor l’ajuda a mantenir la segona posició amb un espai considerable de 4 punts vers el líder –l’Espanyol– i vers el Mallorca, que va tercer. Els de Cristóbal Parralo sumen 44 punts després de competir amb un jugador menys en un dels camps on l’afició local pressiona amb més ràbia: Na Capellera.

El Juvenil A ha començat el diumenge esmorzant fort i preparant bé la trobada contra el conjunt balear, que s’ha celebrat per la tarda. L’enemic principal ha estat el vent, que ha bufat amb molta força al llarg de tot el partit. No obstant, això no ha perjudicat el joc de la Damm, que ha demostrat superioritat i major possessió de l’esfèrica fins l’últim minut de joc. Un golàs d’Edu a l’inici del segon terç ha deixat clar quin equip portava la paella pel mànec en aquest matx. El migcampista ha enviat des de fora l’àrea una pilota amb rosca per l’escaire de la porteria. Les complicacions han arribat quan Vito ha vist la vermella per haver comès una entrada a un defensa. Agustí s’ha posat els guants i ha accedit al terreny de joc substituint a Lledó. Els locals han empatat amb un penal, però la celebració no ha durat gaire. En qüestió de minuts, Doncel ha modificat el marcador amb un nou golàs. El cerveser ha fet un barret al porter balear i ha enviat l’esfèrica creuada a l’altra banda de la porteria.

A la represa, la Damm ha seguit destacant més que el Manacor i el gol de la tranquil·litat semblava proper, però els locals han aprofitat un error de marcatge després d’un xut de falta per empatar novament la contesa. En els últims minuts hi ha hagut bones ocasions que han situat al conjunt visitant molt a prop dels 3 punts, però el partit ha acabat amb l’empat: un resultat prou satisfactori.