MANACOR 0 - JUVENIL A 5

La carambola de resultats deixa fora de la Copa un Juvenil A que crema les naus a Manacor

Manacor: Soto (Tomeu, 45'), Josep, Lucas, Òscar (Rodrigo, 45'), Vecina, Rigo, Miki, Servera, Garau (Carles, 72'), Carlos, Javi (Nilson, 56')

Damm: Charly, Edo (Sergio, 81'), Gonzalo, Fabra, Kilian (Ignasi, 75'), Inés, Enri (Pallás, 88'), Jorge, Cano, Lledó, Moha

Gols: Jorge (0 - 1, 8'), Lledó (0 - 2, 30'), Moha (0 - 3, 62'), Cano (0 - 4, 67'), Moha (0 - 5, 88')

Conjunt arbitral: Carralero Calvo, Blázquez Sánchez, Useros Sánchez

Manacor. David M. Guarné, Departament de premsa

Els cervesers estaven obligats a golejar, i ho han fet. Fins a set cops la pilota ha penetrat la porteria del Manacor, tot i que dos gols no han pujat al marcador per fora de joc. El resultat de l'Sporting al grup 1, que ha empatat la diferència de gols cervesera, ha deixat fora de la Copa els de Parralo.

El Juvenil A ha funcionat avui com un rellotge. Ha recuperat el domini al mig del camp que havia perdut en els darrers partits i ha acaparat la possessió de forma indiscutible. La pressió ha forçat la pèrdua de pilota rival i l'equip ha recuperat amb rapidesa les pilotes que perdia. Cinc semblava que havia de ser la xifra de gols a assolir avui per guanyar-se el dret a disputar la Copa del Rei. Amb el Mallorca golejant al cuer i el Rayo obtenint un resultat favorable, la disputa en la distància ha estat amb l'Sporting, tercer classificat del grup 1, que avui s'enfrontava al Deportivo, quart classificat. Tot passava avui per fer dos gols més que l'Sporting.

Primer, però, calia fer la feina a Manacor. L'equip ha suat i s'ha deixat la pell, percudint un cop i un altre sobre l'àrea rival, buscant tant el joc exterior com les desmarcades interiors, i ha generat prou ocasions perquè al final del partit el marcador semblés curt. Jorge ha obert el marcador al minut 8 de partit rematant una centrada de Kilian des de la banda esquerra. Lledó, al minut 30, ha rebut una passada d'Enri a l'interior de l'àrea per fer el 0 - 2. El Manacor, poc disposat a deixar-se golejar a casa, ha buscat camp contrari en alguna jugada de contraatac aïllada, desarticulada ràpidament per la defensa cervesera sense arribar a inquietar la porteria de Charly.

Ja en la segona part, en el 49, Enri ha superat el porter en una jugada que l'àrbitre ha anul·lat per fora de joc. No ha estat fins al minut 62 que Moha ha fet el tercer, rematant una jugada entrebancada a l'interior de l'àrea. Cinc minuts més tard, Cano ha combinat amb Enri per acabar rematant a porta buida posant el 0 - 4 en el marcador. Conscients que l'Sporting guanyava el seu partit, l'equip ha buscat ampliar el marcador i Enri ho hauria pogut fer en un altre gol anul·lat per fora de joc en el 75. A 5 minuts pel final el Manacor ha disposat de l'única ocasió clara, un xut que ha marxat fora després d'una jugada de contraatac. A dos minuts pel final, Moha ha arrodonit el resultat cerveser aprofitant un rebuig en una jugada de corner per fer el 0 - 5 des de la banda dreta de l'atac. Ja en temps afegit, Sergio ha estat a punt de culminar una gran jugada de contraatac, però la passada li ha quedat llarga. Sobre la gespa, els jugadors han esperat a conèixer el resultat de l'Sporting - Deportivo. El partit del grup 1, que havia començat amb 10 minuts de retard, estava 3 - 0 pels locals. Aquest resultat, que classificava els de Parralo per la Copa del Rei, ha tingut pendent a tota la parròquia cervesera durant 10 llargs minuts. La sorprenent gerra d'aigua freda ha arribat quan, en l'última jugada del partit en temps afegit, l'Sporting ha fet el seu quart gol en el minut 93.

Els de Parralo, que han realitzat una extraordinària temporada i que han acaronat el merescut somni de jugar la Copa del Rei després d'acomplir tots els reptes que plantejava el partit d'avui, s'han vist eliminats per un sorprenent resultat produït lluny de casa.

Futbolísticament vencedor, el Juvenil A ha tancat avui una campanya d'excel·lència.