Els cervesers conquereixen la segona posició

Mallorca: Pocovi, Baldres, Gori Julián, Bonet, Vidal, Jorge Marta, Javier Sánchez, Reni, Toril (Diego Martínez, 75'), Eder (Nadal, 87'), Sánchez (Rodado, 65')

Damm: Òscar, Edo, Gonzalo, Pallàs, Kilian, Inés, Sebbeh, Jorge, Enri (Cano, 79'), Lledó (Sergio, 81'), Moha (Marc, 88')

Gols: Jorge (0-1, 11'), Javier Sánchez (1-1, 68'), Palàs (1-2, 84')

Targetes: Bonet (80'), Javi Sánchez (89'), Baldres (73' i 83'), Pallàs (56'), Sebbeh (59'), Sergio (87'), Marc (89')

Conjunt arbitral: Borrera Giménez, Durbay González, Lobon García

David M. Guarné, Departament de premsa

Fotografies: Futbolbalear.es

Els de Parralo han derrotat avui al Mallorca en el duel directe per la segona plaça. Després que les últimes jornades situessin l'Espanyol com a líder de la competició, els balears defensaven avui la seva posició contra un Juvenil A que havia marxat de vacances en plena forma.

En un partit molt igualat, els cervesers han sortit decidits a endur-se la victòria en camp contrari. Després d'uns minuts de tempteig, Jorge s'ha fabricat la jugada del primer gol robant una pilota a camp rival que ha acabat rematant ell mateix des del punt de penal. Tot i que el Mallorca ha buscat la rèplica amb insistència, el Juvenil A, ajudat de l'encert d'Òscar sota pals, ha aconseguit rebutjar el perill i estabilitzar el partit. El Mallorca ha gaudit de diverses ocasions, però els cervesers han sabut defensar el resultat.

A la segona part, el domini s'ha repartit entre ambdós equips, tot i que el Juvenil A ha gaudit de les ocasions més clares. Enri, en una rematada de cap que el porter rival ha rebutjat amb una espectacular estirada, ha disposat de l'ocasió més clara poc abans que els balears empatessin el partit gràcies a una pèrdua de pilota al mig del camp cerveser a 20 minuts pel final. En els últims minuts el partit s'ha revolucionat i una falta que ha suposat l'expulsió del lateral balear ha servit perquè Pallàs fes l'1 - 2 definitiu amb una potent rematada de cap.

Els de Parralo han reeditat el resultat de l'anada contra un Mallorca que ha estat víctima de l'efectivitat cervesera a les àrees. En la primera gran cita de l'any, fora de casa i contra el seu rival directe a la taula, el Juvenil A no ha perdonat i aconsegueix una segona posició que ha perseguit amb insistència.