Un gran Juvenil A planta cara al Màlaga a camp rival

Màlaga: Samuel, Ezequiel (Jerin 46'), Damián, Luís, Javi Mérida, Arturo (Escardo, 77'), Ontiveros, David Ramos, Erik, Torralbo (Salva 46'), Santi (Saam, 68')

Damm: Vito, Diego (Kilian, 65'), Joel, Arnau, Lucas, Inés (Marc, 49'), Costa, Edu, Max (Doncel, 78'), Lledó (Zarate, 73'), Alfred

Gols: Alfred (25'), Arnau (62', p.p.), Javier Mérida (67'), Luís (86' p.p.)

Targetes: Inés (33'), Arnau (36'), Jerin (81')

Conjunt arbitral: Bolea Huerto, Mur Oto i Naval Avellanas

Els cervesers han sorprès el Màlaga a la primera part, avançant-se al marcador. Els locals han reaccionat a la segona per acabar igualant el resultat amb un 2-2 final. Una nodrida representació de l'afició cervesera ha empès l'equip per obtenir un bon resultat en un camp molt difícil.

El Màlaga, campió de lliga del seu grup, ha rebut avui la visita del Juvenil A en el primer partit de l'eliminatòria de la Copa del Rei. Tot i que els locals han començat avisant al primer minut de partit amb un xut creuat que ha marxat fora, els cervesers han aconseguit imposar el seu ritme durant la primera part i sorprendre un Màlaga que aviat s'ha vist amb desavantatge al marcador. Després d'uns primers quinze minuts durant els quals s'ha vist un partit obert, els cervesers han aconseguit asserenar el joc i controlar la possessió de la pilota. Els locals han optat per un futbol molt directe cada cop que han tingut l'esfèric, amb llargues conduccions verticals i pilotes en profunditat pels extrems i a l'interior de l'àrea. Tot i que s'han produït ocasions per part dels dos equips, la primera meitat ha estat cervesera.

El Juvenil A ha obert la llauna al minut 25 gràcies a una rematada d'Alfred des de l'interior de l'àrea, en caçar una centrada de Diego procedent de la banda dreta. A la mitja hora de partit, Costa ha estat a punt de sorprendre la defensa malaguenya amb una ràpida contra dels homes de Parralo, però el seu xut ha marxat fora. El Juvenil A hauria pogut ampliar el resultat al minut 32 si l'àrbitre hagués interpretat com a penal una acció sobre Max, abatut pels defenses malaguenys a l'interior de l'àrea. Vito ha impedit l'empat abans del descans amb dues intervencions, refusant un xut de falta directa i aturant una rematada del Màlaga.

A la segona part, el Màlaga ha sortit decidit a remuntar el partit. Amb Inés i Arnau condicionats per les amonestacions de la primera part, els cervesers s'han defensat amb fermesa de les envestides del rival, que ha enviat una pilota al pal i ha obligat Vito a realitzar una doble intervenció per impedir el gol. Quan semblava que el Juvenil A es trobava contra les cordes, una bona jugada ofensiva dels cervesers ha acabat amb un penal sobre Lledó, que ha transformat Arnau per fer el 0 - 2 al minut 62. Cinc minuts després, el Màlaga ha retallat distàncies en una jugada per l'esquerra del seu atac. L'afició del Juvenil A, incansable, ha col·laborat en la defensa de la porteria cervesera recolzant els seus jugadors.

El partit s'ha complicat amb dos penals xiulats en contra. La gran aturada de Vito al primer penal ha servit per donar aire als cervesers, que s'han replegat per contenir l'embranzida malaguenya. Tot i així, Zarate hauria pogut ampliar la distància al marcador, però el seu xut creuat ha marxat fora prop del pal esquerre de la porteria. El segon penal ha servit l'empat al Màlaga al minut 86 de partit, posant el 2 - 2 final.

En un partit molt competit, els homes de Parralo han aconseguit marcar dos gols en camp rival. Un bon resultat que deixa oberta l'eliminatòria, que s'acabarà de jugar el pròxim 24 de maig a Barcelona. Amb el valor doble dels gols marcats fora, el Juvenil A necessitarà tot el suport dels seus seguidors i seguidores per aconseguir una victòria o un empat a menys de dos gols.