LLAGOSTERA 2-2 JUVENIL A

Empat just i competit

UE Llagostera: Asparó, Dídac, Iker, Gerard, Pol, Juvanteny, David (Adrià, 83’), Sergi, Serrallonga (Marc, 72’), Dani (Guino, 89’), Arnau (Aarón, 71’).

CF Damm: Pau, Bergé, Bordas (Molina, 78’), Morell, Granero (Joel, 62’), Manu (Suárez, 56’), Esteban, Ramon, Naranjo, Karim, Aitor (Luis, 72’).

Gols: 0-1 Naranjo (11’), 1-1 Serrallonga (22’), 1-2 Adrià (89’), 2-2 Morell (90’).

Targetes: David (39’), Morell (76’), Juvanteny (78’).

Àrbitre: Mancera Antón.

Partit corresponent a la jornada 12 de la Lliga Nacional Juvenil disputat al Municipal de Llagostera.

Llagostera. Ignasi Cardó, cap de premsa

Un punt per a cada equip en el duel disputat aquest migdia entre el Llagostera i el Juvenil A de la Damm. Tot i el gol inicial de Naranjo, els locals han aconseguit remuntar el resultat al minut 89, però els de Martín Posse han reaccionat a temps per salvar un punt al temps de descompte.

Els visitants s’han avançat al minut 11. Bordas ha enviat una pilota llarga, Aitor ha habilitat la jugada i Naranjo ha estat més llest que la línia defensiva per guanyar la posició i resoldre amb encert sota les cames del porter.

Després del gol, Aitor ha tingut la millor ocasió de la primera part amb un llançament de falta directa al límit de l’àrea que el porter ha refusat amb una gran actuació. Però l’avantatge els ha durat només deu minuts, els que ha tardat Serrallonga en restablir l’empat. L’excerveser ha superat Bergé en la conducció a la zona de tres quarts i ha connectat una rematada potent creauda des de la frontal de l’àrea que ha acabat en gol.

Els cervesers no han fet un partit brillant en línies generals, i s’han topat amb un Llagostera que els ha cedit la pilota, però que ha competit amb solidesa i ha plantat cara a la Damm. Els visitants no han tingut moltes ocasions a la primera part, i s’han fet forts en les situacions a pilota aturada. Un xut de Karim i una falta de Ramon han estat les accions ofensives més destacades.

Els gironins han sortit molt endollats a la segona part, conscients que estaven vius i que mantenien opcions per puntuar. De fet, han comptat amb una ocasió molt clara amb un intent de David que ha acabat al travesser.

Al conjunt de l’estrella li ha mancat clarividència i idees en atac, i tampoc ha generat gaires oportunitats de perill al segon temps. El blaugrana David ha tornat a espantar els visitants, aquest cop amb un llançament de falta que ha obligat la intervenció encertada de Pau. A l’altra àrea, Molina provaria sort amb un xut llunyà que ha marxat desviat, i que seria el preludi del gol del Llagostera, que ha arribat amb un contraatac finalitzat per Adrià amb un xut des de banda esquerra que s’ha enverinat.

Els gironins aconseguien l’estocada final, premi al bon partit que han executat, però la Damm no s’ha donat per morta i ha tret l’orgull competitiu per salvar l’empat en la darrera acció del partit. Ramon ha picat una falta que ha sorprès el porter i Morell ha caçat el rebot molt atent, a boca de gol, per no perdonar el 2-2 i marxar amb un punt que és just per tots dos equips.