JUVENIL B 2 - JÀBAC 3

La victòria es transforma en derrota en el temps afegit

Els cervesers han sortit derrotats avui del Feliu i Codina en un partit que se'ls ha escapat en dos minuts. El Jàbac ha desplegat un joc basat en la interrupció que ha impedit que els de Samprón aconseguissin sortir amb la pilota jugada durant el primer tram de la primera part. A poc a poc, els cervesers s'han apoderat del control del joc, però el Jàbac s'ha avançat en el marcador en el minut 30 amb un gol d'Enric en la segona jugada d'un servei de córner. El Juvenil B ha reaccionat i ha aconseguit l'empat amb una rematada de David a l'interior de l'àrea després d'una jugada per la dreta d'Ignasi.

Els cervesers han dominat tota la segona part però el gol s'ha resistit fins al minut 90, quan Noya ha executat una gran rosca que ha batut al porter i ha posat el 2 - 1 favorable als locals. Malgrat la inferioritat numèrica del Jàbac per l'expulsió en el minut 87 de Soldado per doble amonestació, els terrassencs han aconseguit sorprendre la rereguarda cervesera i han fet l'empat en el temps afegit. Pràcticament a la jugada següent, el col·legiat ha assenyalat penal a favor dels visitants, que han sentenciat en el minut 93 un partit que fins dos minuts abans semblava tancat a favor del Juvenil B.

El resultat d'avui col·loca el FC Barcelona a només un punt dels cervesers quan falten tres jornades pel final de la competició.