JUVENIL A 7-1 SANT ANDREU

Golejada i cap amunt!

CF Damm: Álex, Flavio (Bergé, 70’), Morell, Ramon, Joel, Iván, Suárez (Karim, 60’), Molina, Naranjo (Luis, 67’), Esteban (Granero, 70’), Aitor.

UE Sant Andreu: Lozano, Izan, Picón (Alexis, 75’), Morón, Arnau, Jorge Emilio, Solina, Santiago, Romera, Calatrava (Mañana, 65’), Jomi (Jurado, 27’).

Gols: 1-0 Naranjo (12’, pen.), 1-1 Solina (26’), 2-1 Naranjo (45’), 3-1 Naranjo (60’), 4-1 Karim (72’), 5-1 Aitor (81’), 6-1 Karim (86’), 7-1 Aitor (88’).

Targetes: Santiago (49’), Romera (79’).

Àrbitre: Bureu Méndez.

Partit corresponent a la jornada 11 de la Lliga Nacional Juvenil disputat al Municipal d’Horta de Barcelona.

Ignasi Cardó, cap de premsa

El Juvenil A de la Damm ha signat un partit esplèndid i ha derrotat el Sant Andreu amb un contundent 7-1. Els andreuencs han arribat a empatar el marcador, però una gran segona part dels de Martín Posse ha permès els cervesers efectuar un cop d’autoritat davant d’un rival directe per l’ascens.

El partit ha començat igualat, amb control de la pilota per part dels locals, però amb arribades clares a l’àrea de tots dos equips. Han estat els vermells els qui s’han avançat amb un gol de Naranjo, que ha estat objecte de penal i ha transformat la pena màxima amb un llançament que el porter no ha pogut aturar. I podrien haver eixamplat la distància els cervesers, minuts més tard, amb un golàs de Flavio de cap que l’àrbitre ha anul·lat per fora de joc.

El conjunt quadribarrat ha aconseguit l’empat amb una acció a pilota aturada en què Solina ha rebut un córner en curt i ha agafat desprevinguda la defensa local per ajustar un xut impossible per Álex. Els andreuencs han aprofitat l’embranzida del gol per intentar capgirar el resultat, i han comptat amb una doble ocasió claríssima que, primer Álex, i després Ramon sota pals han salvat pels interessos vermells.

Els homes de Martín Posse han colpejat de nou en la darrera acció de la primera meitat amb un gol que ha fet molt mal als visitants. També amb un córner picat en curt, Molina ha penjat la pilota a l’àrea, on Naranjo ha entrat amb decisió, connectant una rematada poderosa que s’ha perdut dins la xarxa.

I al minut 60, una internada de Suárez per banda dreta ha acabat amb el tercer gol de la tarda, obra també de Naranjo. “El Flaco” convertia el hat-trick i sentenciava el matx i les esperances dels quadribarrats, que han somiat amb l’empat, però han acusat dos gols encaixats en moments clau.

I a partir d’aleshores, festival ofensiu dels cervesers, que s’han agradat i han recuperat les millors sensacions. Karim ha marcat el quart després de culminar una jugada personal, superant contraris amb facilitat. Els visitants comptarien amb algun contraatac que no han resolt amb encert, i que no ha pogut frenar el vendaval vermell al tram final del partit.

Aitor ha fet el cinquè aprofitant una pilota dividida refusada pel porter a conseqüència d’un xut de Karim. El mateix Karim, molt actiu en els minuts de joc que ha disposat al segon temps, ha tret rèdit de la feblesa de la defensa andreuenca per marcar el seu doblet particular, repetint col·locació en el gol. I Aitor, de nou, també amb un doblet, ha tancat la golejada de la Damm amb un gran gol des del vèrtex interior de l’àrea.

El Juvenil A segueix segon classificat, a un sol punt de l’Espanyol, i visitarà el Llagostera la setmana que ve.