JUVENIL A 5 – MERCANTIL C.E. 0

El Juvenil A segueix intractable

Damm: Vito, Diego (Pol, 63’), Joel, Arnau, Killian (Lucas, 65’), Inés, Alfred, Marc (Gonzalo, 63’), Max (Costa, 73’), Lledó, Doncel

Mercantil: Arnau, Rubí (Eric, 45’), Eudald, Rafa, Peña, Gorrea, Grego, Caballero, Dávila, Palanca (Crivillé, 56’), Polaco (Rodri, 72’)

Gols: 1 – 0 Alfred (8’), 2 – 0 Alfred (49’), 3 – 0 Alfred (59’), 4 – 0 Doncel (71’), 5 – 0 Alfred (75’)

Targetes grogues: Marc (42’), Palanca (33’)

Conjunt arbitral: Sauleda Torrent, Torres Rojano, Caro Gallardo

Els cervesers han demostrat avui que no pensen relaxar-se en el seu camí cap a la Copa del Rei després de golejar l’equip sabadellenc per 5 gols a 0. Alfred, amb un pòquer de gols i una assistència, ha culminat el treball d’un equip que s’ha mostrat molt intens i motivat durant els 90 minuts de joc.

El Juvenil A, que ha sortit amb molta intensitat, s’ha avançat al marcador al minut 8 de partit gràcies a una jugada per la banda de Killian que, centrant des de la línia de fons, ha trobat Alfred a l’interior de l’àrea. L’equip ha seguit buscant el segon gol, però el plantejament defensiu del Mercantil, que pretenia sorprendre els cervesers a la contra, i el pal de la porteria, que ha desviat un xut de Killian al minut 39, han impedit augmentar la distància abans de la mitja part.

Durant el segon temps, en canvi, els homes de Parralo han trobat els espais per imposar-se definitivament als sabadellencs, que no han pogut evitar la maneta. Al minut 50 Alfred ha fet el segon creuant una pilota rasa després de l’assistència de Lledó. La distància al marcador ha donat als cervesers la confiança necessària per combinar bones jugades de perill, una de les quals ha culminat amb el ‘hat trick’ d’Alfred posant el 3 – 0 al marcador. El Mercantil hauria pogut escurçar distàncies amb una rematada de cap, directa cap a l’escaire de la porteria local, que ha tret providencialment Vito amb la mà dreta en una gran estirada. La resposta del Juvenil A no s’ha fet esperar: Doncel, a passada d’Alfred,  ha fet el quart gol des de l’àrea petita. L’equip ha tancat el marcador amb un gol d’Alfred al minut 75.

Així, els cervesers segueixen mostrant-se imparables i l’objectiu de classificar-se per a la Copa del Rei és cada cop més a tocar.