JUVENIL A 4 - SANT ANDREU 0

Contundent victòria contra el Sant Andreu

Damm: Òscar, César, Gonzalo, Fabra, Kilian, Inés, Enri (Ignasi, 64'), Jorge, Cano (Sergio, 87'), Lledó (Eudald, 88'), Moha (Sebbeh, 72')

Sant Andreu: Joan, Kevin, Xala (Miras, 49'), Valls, Almirall, Juanjo, Juanan (Sierra, 49'), Joel (Jose, 80'), C. Martínez, Alberto, Larrosa (Jalal, 49')

Gols: 1 - 0 (Moha, 9'), 2 - 0 (Cano, 17'), 3 - 0 (Sergio, 87'), 4 - 0 (Sergio, 89')

Targetes: Juanan (25'), César (33'), Sierra (50'), Gonzalo (62'), Alberto (72'), Sergio (88')

Conjunt arbitral: Sánchez Aparicio, García Hernández, Sauri Ruiz

(David M. Guarné, Departament de premsa)

El juvenil A ha golejat avui a casa contra un dels equips més en forma de la competició, el Sant Andreu, en un partit molt disputat. L'ampli resultat emmascara un duel molt competit en el qual els cervesers han hagut d'estar molt lúcids per aconseguir l'excel·lent resultat de 4 - 0.

El Sant Andreu, perseguidor immediat fins avui del CF Damm a la taula classificatòria, s'ha presentat al Feliu i Codina amb un plantejament ofensiu disposat a emportar-se els 3 punts en joc. Els de Parralo, que han fet seva tota la primera part, han evitat que el Sant Andreu s'avancés en els primers minuts de joc gràcies a una gran estirada d'Òscar sota la porteria. Exhibint un alt nivell de solidaritat defensiva i una sufocant pressió sobre la sortida de pilota rival, el Juvenil A ha obert la llauna en el minut 9 de partit gràcies a un xut creuat de Moha que el porter no ha pogut aturar. Cano, en el minut 17, ha posat el segon rematant de cap una falta servida des de la cantonada esquerra de l'àrea. Tot i l'intent del Sant Andreu de combinar per penetrar a camp rival, el Juvenil A ha assegurat el domini al mig del camp i ha generat perill especialment a través de llargues conduccions de Moha i Jorge. Una rematada del mitjapunta, que ha picat al travesser, hauria pogut ampliar l'avantatge en el marcador. El Sant Andreu també ha disposat d'algunes ocasions de perill, però l'encert d'Òscar i la solvència dels defenses han evitat l'ensurt.

Durant el primer quart d'hora de la segona part, el Sant Andreu ha aconseguit posar setge a la porteria cervesera, especialment amb jugades a pilota aturada. Superada l'embranzida rival, el Juvenil A, conscient que encaixar un gol podia complicar el partit, ha buscat el tercer amb constants penetracions per les bandes. Kilian i Ignasi han disposat de les ocasions més clares, però ha estat Sergio, que ha entrat en els minuts finals substituint Cano, qui en dues jugades gairebé consecutives ha sentenciat i rematat el partit amb un doblet que ha posat fi al partit.

Amb aquest resultat, i gràcies a la derrota del FC Barcelona a mans de l'Espanyol, els cervesers es consoliden a la tercera posició i tenen la possibilitat d'ampliar considerablement la distància amb el Barça en l'enfrontament directe de la setmana vinent.