JUVENIL A 4 - CORNELLÀ 0

Espectacular primera part d’una Damm ‘on fire’ que ja supera els 50 punts

Damm: Cobo, Navarro (Diego, 45’), Mas, Víctor (Merino, 59’), Guille, Eric, David, Mateo, Joel (Urbina, 76’), Alex (Doncel, 64’) i Juan Pablo

Cornellà: Javi, Lara (Alvaro, 23’), Alex, Romano, Pelegrín, Pau, Albert (Sergio, 23’), Edgar, Bartu (Alfonso, 76’), Ruibal (Ivan, 59’) i Aitor

Gols: 1 – 0 Alex (4’), 2 – 0 David (10’), 3 – 0 Joel (21’), 4 – 0 Juan Pablo (28’)

Targetes grogues: Navarro (41’), Pau (42’)

Àrbitre: Oliva Bueno

53 punts suma el Juvenil A, després de vèncer al Cornellà, gràcies a una primera part magnífica on el conjunt cerveser –amb Doncel ja recuperat d’una lesió– ha destacat de forma coral anotant quatre gols en menys de 30 minuts.

Amb força vent s’ha disputat el tretzè partit de la segona volta al camp de l’Horta entre el Juvenil A i el Cornellà. Però ni els xuts desviats ni l’empenta del conjunt visitant han estat obstacle per una Damm imparable que no sembla posar fi a la seva ratxa de victòries amb la porteria cervesera a zero.

Alex, davanter ghanès recentment incorporat a l’equip, s’ha estrenat per partida doble: anotant el primer gol del partit i també el primer que marca amb el Juvenil A. Juan Pablo s’ha apropat a la porteria per la banda, ha passat la pilota enrere i Alex no ha perdonat. Molt present ha estat també el davanter en el segon gol. En una recuperació de pilota, Alex ha fet un canvi de joc a David, que ha superat un defensa lateral i ha enviat la pilota per sota les cames de Javi, l’arquer del Cornellà.

Amb l’eufòria encara latent, ha arribat el tercer gol cerveser. El Cornellà ha servit des de la banda, la Damm s’ha fet amb la pilota i una genial passada de Juan Pablo amb l’exterior ha servit a Joel per enviar l’esfèrica creuada a la part alta de la porteria. Tot un golàs, el novè que marca el davanter aquesta lliga, que ha donat empenta als cervesers i ha deixat ferit a l’equip visitant. El quart i últim gol tampoc s’ha fet esperar. En un contraatac del Juvenil A, la pilota ha sortit fora i l’àrbitre ha xiulat córner a favor de la Damm. Mateo ha servit l’esfèrica, Eric l’ha pentinada amb el cap i Juan Pablo l’ha introduïda dins la xarxa. Molta pressió han ocasionat els cervesers sobre el conjunt rival, que no podia crear joc en mig del camp i amb prou feines ha ocasionat perill.

A la segona part, la defensa de la Damm ha adquirit més protagonisme mantenint el marcador a zero. El Cornellà ha generat més ocasions que abans, però no ha aconseguit traspassar la barrera cervesera. Els de Cristóbal Parralo han tingut el joc controlat en gairebé tot moment i Cobo ha tornat a destacar amb un dels seus refusos aeris. Sis victòries consecutives i set amb la porteria a zero: vitamínica Damm disposada a trencar el mur blaugrana!!