JUVENIL A 4 - 2 SAN FRANCISCO

Victòria contundent a casa

Damm: Àlex, César, Castanyer, Lois (Llabrés, 75'), Baró, Sergi (Pilar, 62'), Acedo (Recort, 75'), Sebbeh (Puerto, 60'), Eloi, Caballé, Nolla

San Francisco: Elías, Fuster, Riera, Òscar, Iván (Xisco, 58'), Frau (Papa, 77'), Saúl (Manresa, 62'), Pinto, Pedro, Eros, Tofol (Thomas, 58')

Gols: Acedo (1 - 0, 16'), Eloi (2 - 0, 17'), Eloi, (3 - 0, 52'), Nolla (4 - 0, 57'), Pedro (4 - 1, 86' (p.)), Pedro (4 - 2, 92')

Targetes: Frau (15'), Iván (51'), Baró (65'), Eros (75'), Eloi (81'), Puerto (88')

Conjunt arbitral: Bertomeu García, Montero Casado, Sacristán Serrat

David M. Guarné, Departament de premsa

Els de Roger s'han enfrontat avui al San Francisco en el primer partit oficial a casa de la temporada. Els cervesers han perforat quatre cops la porteria rival i els balears han escurçat distàncies en els darrers minuts per tancar el marcador de 4 - 2.

El Juvenil A ha estat molt efectiu avui en un partit que ha dominat la major part dels minuts de joc. El duel, igualat en les primeres fases, s'ha decantat aviat del costat cerveser, que ha amenaçat per primer cop la porteria rival amb un xut d'Acedo que el porter ha enviat a córner. El mateix Acedo ha inaugurat el marcador en el 17 quan ha aprofitat una pilota dividida per col·locar una potent rosca que s'ha escolat per l'escaire esquerre de la porteria, i Eloi, amb un toc suau després d'una assistència en profunditat de Caballé, ha fet el segon en el minut següent. El San Francisco ha revifat i ha pressionat la porteria cervesera, buscant la sorpresa al contraatac i provant d'aprofitar les jugades a pilota aturada. Abans del descans, els cervesers han tornat a dominar el vessant ofensiu tot i que no han aconseguit culminar cap ocasió de gol.

A la segona part, els de Roger han sortit amb molta intensitat i han provocat una allau ofensiu que ha generat dos gols més pels cervesers. En el 52, Eloi ha rematat a la petita després d'una excel·lent jugada per la banda de César i Caballé, i en el 57, una espectacular passada a l'espai d'Acedo que ha travessat tot el camp visitant ha acabat als peus de Nolla, que ha superat al porter amb un xut creuat des de l'esquerra de l'atac. Pocs minuts després, el San Francisco ha aconseguit marcar un gol que ha estat anul·lat per fora de joc. Quan els balears han elevat el grau d'intensitat en la pressió i en l'agressivitat defensiva, els de Roger han procurat asserenar el partit amb llargues possessions, fins que, a cinc minuts pel final, l'àrbitre ha assenyalat penal per unes mans a l'àrea cervesera que els balears han transformat. Pocs minuts després, Àlex ha estat providencial per refusar la jugada més clara dels visitants en una rematada de cap en un córner. Ja en el temps afegit, els balears han aconseguit reduir la distància amb un gol tardà que ha premiat el domini del San Francisco en els darrers minuts de joc.

Així, el Juvenil A suma tres punts més en aquesta segona jornada de la Divisió d'Honor. La setmana vinent s'enfrontarà al Girona a camp rival.