JUVENIL A 4-0 PALAMÓS

Intractables a casa

CF Damm: Pau, Bergé (Flavio, 72’), Morell, Bordas, Joel, Ramon, Martín (Esteban, 62’), Molina (Manu, 72’), Naranjo (Aitor, 62’), Karim, Jose Enrique.

FE Palamós CF: Albert, Betu, Cesc, Jordi (Adrià, 32’), Ayoub, Rubén, Aitor, Pol (Aleix, 32’), Mussa (Abel, 55’), Pep (Samu, 46’), Marc.

Gols: 1-0 Naranjo (14’), 2-0 Naranjo (16’), 3-0 Jose Enrique (25’), 4-0 Molina (43’).

Targetes: Aitor (26’).

Àrbitre: Sánchez Rico.

Partit corresponent a la jornada 5 de la Lliga Nacional Juvenil disputat al Municipal d’Horta de Barcelona.

Ignasi Cardó, cap de premsa

El Juvenil A de la Damm ha sumat una nova victòria en imposar-se al Palamós per 4 a 0. Els homes de Martín Posse han controlat el partit des de l’inici i no han donat cap opció al seu rival, deixant sentenciat el matx a la primera part.

Els cervesers no han trigat a acostar-se amb perill. Una jugada de Naranjo per banda esquerra ha acabat en les botes de Martín, però el seu xut ha sortit fluix. En l’acció posterior, s’han intercanviat els papers: assistència de Martín i rematada ferotge de Naranjo que significava el primer gol de la tarda al Municipal d’Horta.

I només dos minuts més tard, “El Flaco” ha signat el seu doblet aprofitant una passada en profunditat de Bergé, superant la sortida del porter amb encert. Inconformistes amb el resultat, els vermells no han abaixat la intensitat i han anat per més amb ambició, flanquejant l’àrea rival amb freqüència. Jose Enrique ha fet el tercer rematant una centrada de Naranjo dins l’àrea petita. Era el minut 25 i el marcador reflectia un contundent 3-0.

Els del Baix Empordà han intentat posar a prova els locals amb alguna acció a pilota aturada, però el cert és que els cervesers no han patit ni per defensar l’avantatge, ni per seguir generant ocasions de gol. Una doble oportunitat claríssima de Jose Enrique i Karim ha estat resolta pel porter palamosí, i ha estat el preludi del quart gol de la tarda, obra de Molina. El migcampista s’ha associat amb Jose Enrique en un pam de terreny de joc i ha col·locat la pilota amb precisió al pal llarg.

Amb el 4-0 i la superioritat vermella a la gespa, la segona part no ha tingut gaire història. Els cervesers han respectat el rival i han seguit combinant i generant ocasions, sovint amb centrades dels laterals Bergé i Joel, però sense aquell punt d’encert del primer temps. Martín, amb un cop de cap que ha aturat el porter, Bordas, amb una rematada al travesser, Jose Enrique, amb un xut desviat, i Esteban, amb un intent des de lluny, han pogut ampliar un resultat que ja no s’ha mogut més.

El Juvenil A de la Damm suma 9 de 9 punts possibles a casa i la setmana que ve visitarà el camp del Gironès-Sàbat.