Un Juvenil A històric no especula i derrota el Màlaga als vuitens de final

Damm: Vito, Diego (Kilian, 80'), Joel, Arnau, Lucas, Inés (Marc, 70'), Alfred, Edu (Gonzalo, 77'), Max, Lledó, Doncel (Doncel, 72')

Màlaga: Samu, David Ramos, Damián (Torralbo, 85'), Luís, Javi Mérida, Arturo (79'), Ontiveros, Jerin, Erik, Salva (Jonathan, 35' (Álex, 81')), Santi

Gols: Doncel (23'), Erik (58'), Gonzalo (84') Max (89')

Targetes grogues: Salva (26'), Arnau (41'), Arturo (44'), David Ramos (54'), Alfred (66'), Ontiveros (66', Marco (89'), Javi Mérida (89')

Conjunt arbitral: Sánchez Aparicio, García Hernández, Cubero Vidal

En una primera part sota control en la qual els malaguenys no han arribat pràcticament a la porteria de Vito, els cervesers s'han avançat gràcies a un gol de Doncel. A la segona part, el Màlaga ha reaccionat i ha aconseguit empatar el partit, però després d'uns minuts d'èpica per contenir l'ofensiva rival, els cervesers han aconseguit marcar i fins i tot sentenciar el partit abans del xiulet final.

El Municipal d'Horta s'ha omplert a vessar per presenciar la gesta del Juvenil A. Aixoplugats pel suport incondicional dels seus seguidors, els cervesers han estat superiors al Màlaga durant gairebé tot el partit. Els de Parralo han sortit molt motivats al terreny de joc i no s'han arraulit davant d'un Màlaga que necessitava guanyar el partit per passar a la següent ronda de l'eliminatòria. De fet, el Juvenil A ha dominat tota la primera part i ha disposat de diverses ocasions de gol, amb un Málaga que no aconseguia arribar a l'àrea local amb perill.

El gol ha arribat al minut 23 de partit, quan després que Doncel servís una gran centrada amb l'exterior de la bota a Alfred i aquest rematés des de la dreta de l'atac, el mateix Doncel ha aprofitat el rebuig del porter malagueny per fer el 1 - 0 de cap. No ha estat fins al minut 33 que el Màlaga hauria pogut igualar amb una rematada de cap que Vito ha desviat amb una gran intervenció. El Juvenil A ha seguit mostrant-se sòlid i combinatiu, i Lledó hauria pogut ampliar l'avantatge si hagués aconseguit arribar a rematar una centrada que el deixava sol davant del porter. Abans del descans, Alfred i Lledó han arribat en dues ocasions amb perill, però el porter i la defensa malaguenys han aconseguit evitar el gol.

Al principi de la segona part els cervesers han seguit controlant el joc. Doncel ha provat sort amb un xut que ha refusat el porter, i els cervesers seguien trobant els espais rere la defensa que els malaguenys deixaven per llençar-se a l'ofensiva. A partir del minut 50, el partit ha embogit. Després d'una gran aturada de Vito que ha fet que la grada corejés el seu nom, Alfred ha estat a punt de marcar en una ràpida contra del Juvenil A. El Màlaga, que ha replicat amb un xut al travesser, ha dominat el següent quart d'hora de joc posant en perill l'avantatge cerveser.

El gol de l'empat ha arribat a pilota aturada, quan els malaguenys han marcat de cap a la sortida d'un córner. El CF Damm ha seguit gaudint d'ocasions, però el porter i la defensa rivals han estat encertats rebutjant el perill. Parralo ha reestructurat l'equip introduïnt jugadors de refresc per contenir l'embranzida malaguenya i buscar el segon. Després d'uns minuts en els quals la defensa ha estat protagonista, Gonzalo ha engaltat un potent xut a la frontal de l'àrea que ha perforat la porteria del Màlaga i ha donat aire a l'equip en el moment més delicat del partit. Amb el 2-1 al marcador, els cervesers han decidit que calia sentenciar l'eliminatòria i han fet un pas endavant. El gol definitiu ha arribat al minut 89 quan Max ha culminat una excel·lent jugada d'atac abatent el porter malagueny pel pal curt.

L'eufòria s'ha desfermat quan el Juvenil A ha aconseguit la gran fita d'eliminar el Màlaga de la Copa del Rei, un dels equips més potents de la competició. Els jugadors ho han celebrat amb la seva afició sobre la gespa, agraïnt el suport del qual han gaudit durant tota l'eliminatòria. Després de la derrota de l'Espanyol contra el València, el CF Damm és l'únic equip català que passa a la següent ronda, on pot quedar emparellat amb Celta, Real Sociedad, Las Palmas, Real Madrid, Rayo Vallecano, València o Villarreal. El sorteig es realitzarà demà a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol.