Damm: Òscar (Flere, 85'), Edo, Gonzalo, Pallàs, Kilian, Inés, Sebbeh (marc, 71'), Jorge, Enri (Cano, 64'), Lledó (Sergio, 68'), Moha (Eudald, 78')

Lleida: José, Marc (Gerard, 78'), Marcel, Brunet, David, Alis, Pere (Vice, 71'), Resa, Leo, Mario (Òscar, 57'), Roger (Fabregat, 46')

Gols: Moha (1 - 0, 16'), Enri (2 - 0, 35'), Moha (3 - 0, 64')

Targetes: José (48'), David (49'), Brunet (55'), Leo (61')

Conjunt arbitral: Carballo Vázquez, Tarragó Duran, Serrouk Taouil

David M. Guarné, Departament de Premsa

Una jornada més, la classificació posava a prova els de Parralo. L'empat de l'Espanyol, amb qui els cervesers encara tenen pendent el duel directe de la segona volta, propiciava la possibilitat de retallar-li la distància i posar-se a només dos punts. Un cop més, el Juvenil A ha estat a l'altura del repte contra un Lleida que s'ha vist impotent per aturar la lucidesa cervesera.

La superioritat cervesera no ha perillat davant d'un Lleida que, malgrat haver provat de tutejar el Juvenil A durant les primeres fases del partit, aviat ha vist com les oportunitats queien del costat dels locals. Enri, en el minut 5, ha avisat enviant al travesser una pilota picada que ja havia superat el porter, un dels protagonistes avui per la seva gran actuació evitant la golejada. Amb un Lleida que, quan tenia la pilota, buscava la combinació abans que la puntada llarga, els de Parralo han estat especialment encertats en la pressió i en la recuperació, fet que ha donat molt de rendiment als locals a l'hora de buscar sorprendre el Lleida. Inés ho ha tornat a provar en el minut 10, aprofitant una recuperació de Lledó, però el porter ha aturat el seu potent xut. Ha estat pocs minuts després quan Moha ha rematat d'esperó una centrada d'Edo i, amb l'ajuda del defensa, ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

Obrir la llauna ha potenciat el joc del Juvenil A, que ha encadenat diverses ocasions de gol clares, inclosa una espectacular tisora de Jorge que el José, el porter lleidatà, ha rebutjat en una gran intervenció. En el minut 34, Enri ha rematat de cap per fer el segon en una jugada de córner. El Juvenil A ha seguit combinant amb facilitat i generant perill a l'àrea rival abans d'arribar al descans.

A la segona part, el Juvenil A ha allargat el seu domini i ha seguit buscant ampliar el marcador. El Lleida, que en algunes fases ha aconseguit discutir la possessió als incombustibles cervesers, no ha arribat a posar en dubte el marcador. El Juvenil A ha sabut aprofitar la vocació ofensiva del Lleida per buscar els espais entre línies i seguir generant perill fins que, en el minut 63, Moha s'ha trobat sol a la cantonada de l'àrea al final d'una gran jugada de combinació de tot l'equip i ha afusellat per posar el 3 - 0. En els darrers minuts, el Lleida encara ha provat d'arribar a la porteria d'Òscar, però la defensa cervesera ha desarticulat el perill amb solvència. El resultat podria haver estat més ampli si Enri no hagués estavellat una altra pilota al pal després de resoldre un u contra u.

El resultat col·loca els de Parralo a només dos punts del líder, l'Espanyol, i certifica el gran estat de forma que atravessa l'equip, molt encertat de cara a porta i solidari i concentrat en les dinàmiques defensives.