Damm: Juan, César, Llabrés (Mario, 86'), Castanyer (Lois, 80'), Llinares, Sebbeh, Acedo, Recort (Besonías, 76'), Eloi, Caballé, Gaku (Sergio, 65')

Manacor: Tia, Carles, Lucas, Pau, Sergi (Pont, 80'), Sorell, Climent (Llull, 65'), Chamba, Guille, Javi, Pere (Moussa, 68')

Gols: Sebbeh (28'), Caballé (65'), Sergio (79')

Targetes: Caballé (55')

Àbritre: García Verdura

David M. Guarné, Departament de premsa

Els cervesers encadenen la seva cinquena victòria consecutiva i escalen a la tercera posició el dia que Mario, lesionat des de gener del 2016, ha tornat al terreny de joc.

Els de Roger han signat una primera part plena d'autoritat, en què el Manacor, esperant replegat al seu camp, ha generat poc perill. Els cervesers han dominat la possessió, buscant amb paciència els forats entre les línies rivals. El primer gol ha arribat en el minut 28, quan Sebbeh, de cap, ha rematat a la xarxa en una jugada de córner. Pocs minuts després els manacorins han tingut la seva ocasió més clara, en un u contra u que ha resolt molt encertat Juan. Recort, que ja havia avisat amb un xut des de fora de l'àrea que havia sortit fregant el pal, ha tingut una altra ocasió clara a les seves botes en un xut creuat que ha refusat el porter.

A la segona part els visitants han estirat les línies i els de Roger han trobat més facilitats per arribar a porteria. Eloi ho ha provat en dues ocasions, trobant-se primer amb el pal i després amb el porter, fins que Caballé, després d'una gran combinació entre línies amb Acedo, ha aixecat lleugerament la pilota per superar el defensor i rematar a la xarxa fent el 2 - 0 pel Juvenil A. Sergio ha firmat la sentència a 10 minuts pel final, amb un xut col·locat al pal curt que ha entrat ajustat al pal.

Roger ha donat minuts avui a Besonías, lesionat des de novembre, i a Mario, que sortia d'una greu lesió i que avui ha tornat acompanyat del caliu dels seus companys i de l'afició. Mario va patir un trencament del lligament creuat anterior i del lateral extern al gener del 2016 i avui, després d'una llarga recuperació, ha pogut tornar a competir amb el seu equip.

El Juvenil A torna a ser candidat al podi a falta de 3 jornades pel final de la competició, en què haurà d'enfrontar reptes molt complicats: Sant Andreu, Barça i Espanyol.