Victòria treballada contra un potent Nàstic

Damm: Òscar, Edo, Gonzalo, Pallàs, Kilian, Inés (Fabra, 90'), Sergio (Cano, 67'), Jorge, Enri (marc, 82'), Lledó, Moha (Ignasi, 90')

Nàstic: Alberto, Josep, Roger, Nil, Òscar (Eric, 73'), Aleix (Pol, 85'), Aitor, Miguel (Plana, 76'), Riki, Verge (Ion, 57'), Íker

Gols: Riki (0 - 1, penal, 13'), Moha (1 - 1, 56'), Lledó (2 - 1, 70')

Targetes: Pallàs (12'), Josep (35'), Riki (41'), Eric (90')

Conjunt arbitral: Barceló Roca, Bonet Hinojo, Cabrera Vidal

David M. Guarné, Departament de premsa

Una jornada més, els de Parralo no han fallat i han aconseguit la victòria després de remuntar un gol de penal del Nàstic a la primera part. Els cervesers han lluitat cada pilota fins a aconseguir donar-li la volta al marcador i endur-se el partit per 2 - 1.

El Nàstic de Tarragona s'ha presentat avui al Feliu i Codina amb la intenció de no deixar-se sorprendre pel Juvenil A i d'evitar la reedició d'un resultat com el del partit d'anada, en el qual els cervesers es van endur a victòria per un contundent 0 - 5. Els tarragonins han buscat les accions ràpides i la contundència defensiva per intentar frenar al Juvenil A, que ha tingut dificultats per combinar durant el primer quart d'hora de partit. El Nàstic ha aprofitat l'ocasió per buscar l'esquena de la defensa cervesera, cosa que ha conduït a l'acció del primer gol, quan l'àrbitre ha interpretat que Pallàs agafava de la samarreta el davanter tarragoní, que encarava porteria i que ha transformat la pena màxima en el minut 12 de partit.

Els cervesers han aconseguit prendre el control del joc, trencat a voltes per contraatacs perillosos del rival, i han buscat la referència d'Enri per fer l'empat amb les seves habituals combinacions per les bandes. El davanter ha estat a punt d'aconseguir-ho en dues ocasions, però el porter ha aconseguit refusar el perill i el Juvenil A ha marxat al descans amb els deures pendents per la segona part.

Durant la primera mitja hora de la segona part els de Parralo li han pres la mesura al Nàstic i han aconseguit tancar-lo al seu camp. Buscant entre línies la manera de penetrar la barrera defensiva plantejada pels tarragonins, Moha ha aconseguit rematar a l'interior de l'àrea una centrada de Sergio per fer l'empat. L'acció, que ha arribat precedida d'un xut d'Inés des de fora de l'àrea, que no ha entrat per poc, i d'un gol anul·lat a Enri per fora de joc, ha donat la confiança necessària als de Parralo per no precipitar-se i buscar la superioritat a través del joc de toc. La paciència i la persistència han tingut el seu fruit en el minut 70, quan Jorge s'ha desfet de dos rivals a la banda dreta per col·locar una pilota que ha rematat Lledó al segon pal, fent el 2 - 1.

Conscients que el marcador no convidava a la tranquil·litat amb 20 minuts encara per jugar, els cervesers han estat a punt de fer el tercer després d'una gran jugada col·lectiva que ha rematat Enri i que ha marxat fora per molt poc. Els darrers 10 minuts el partit s'ha trencat i el joc s'ha tornat molt vertical, fent que ambdós equips arribessin amb perill a l'àrea rival. El Juvenil A ha tingut ocasions per ampliar el marcador, però la muralla de la defensa tarragonina ha arribat a escopir la pilota fins a tres cops en una mateixa jugada i, per la seva banda, els defenses cervesers han aconseguit treure la pilota de les zones de perill quan el Nàstic s'ha aproximat a la porteria. El rellotge ha posat fi a la incertesa i el marcador ha quedat tancat amb el definitiu 2 - 1 pels de Parralo.

Gran reacció avui del Juvenil A, que encadena sis victòries consecutives i que , amb un partit més i a l'espera del que faci l'Espanyol en aquesta jornada, s'ha col·locat, provisionalment, com a líder del grup 3 de la Divisió d'Honor.