El Juvenil A s'estrena a casa amb remuntada i victòria

Damm: Òscar, César, Gonzalo, Fabra, Kilian, Inés, Enri, Jorge, Cano (Ignasi, 45'), Lledó (Marc, 60'), Moha (Sebbeh, 89')

Mallorca: Pocovi, Rafinha, Gori (Reni, 86'), Pep Vidal, Nadal (Salva, 84'), Jorge, J. Sánchez (Antoñito, 74'), Gerardo, Rodado (Toril, 60'), Eder, Ángel

Gols: Ángel (0 - 1, 36'), Moha (1 - 1, 37'), Gonzalo (2 - 1, 77')

Targetes: Gonzalo (24'), Moha (33'), Pep Vidal (38'), Eder (72'), Enri (80'), Marc (88')

Conjunt arbitral: Rebollo López, Buscá Muñoz, Ramírez Diago

(Barcelona. David M. Guarné, Departament de premsa)

El Juvenil A ha aconseguit avui els tres primers punts de la competició després de derrotar a casa al Mallorca, un dels equips més potents de la categoria. En un partit molt igualat, els cervesers han remuntat el 0 - 1 advers amb gols de Moha i Gonzalo.

Després de la immerescuda derrota contra el Saragossa en la primera jornada de lliga, als de Parralo els calia sumar avui per recuperar la confiança i no quedar enrere a la taula classificatòria. El Mallorca, que havia demostrat el seu múscul derrotant l'Espanyol en la primera jornada, es presentava com un dels rivals més difícils de batre del campionat.

Els dos equips han disputat un partit molt igualat que s'ha decidit en els detalls. La primera part, dominada a parts iguals, semblava decantar-se en primera instància pels cervesers, que han arribat tímidament a la porteria mallorquina. L'ocasió més clara l'ha tingut Moha amb una rematada que el porter ha refusat a córner. Però el futbol ha afavorit primer al Mallorca que, en una ràpida jugada d'atac, ha superat la defensa cervesera amb un xut des de l'interior de l'àrea per fer el 0 - 1. Els de Parralo no podrien haver reaccionat més ràpidament: a la jugada immediatament posterior, un bon retall de Moha dins l'àrea i un xut al pal llarg han servit per igualar el partit. En menys d'un minut, el partit ha tornat on era i s'ha arribat al descans amb l'1 - 1.

A la segona part, el Mallorca ha començat a arribar amb facilitat a la porteria d'Òscar, que ha estat providencial en més d'una jugada. A partir del quart d'hora de la segona part, el joc ha tornat a igualar-se. Els cervesers han replicat les jugades d'atac mallorquines amb ràpids contraatacs que han fet patir a la defensa rival. A pocs minuts pel final, una rematada de córner refusada sota pals per la defensa balear ha caigut als peus de Gonzalo, que amb una rematada enverinada ha superat el porter, posant el 2 - 1 al marcador. El Mallorca s'ha llençat a una ofensiva desesperada, convertint el partit en una trepidant anada i tornada que hauria costat la victòria als de Parralo si Òscar no hagués intervingut en accions molt perilloses per salvar l'equip.

Finalment, l'esforç cerveser ha tingut recompensa. Amb una gran capacitat d'adaptació al ritme del partit, els de Parralo han aconseguit avui una victòria molt valuosa, no només per la dificultat del rival sinó també per l'empenta que suposa començar a sumar punts en un difícil inici de la competició.