Un doblet de Cano dóna la victòria als cervesers en una jornada rodona

Damm: Charly, César, Gonzalo, Fabra, Kilian, Inés, Ignasi (Sebbeh, 74'), Jorge, Cano (Pallàs, 89'), Lledó, Enri (Víctor, 63')

Ebro: Jaime, Gori, Domínguez, Sergio, Raúl, Pablo, Castillo (Kike, 46'), Pilaces, Óscar (Torres, 46'), Fran (Lázaro, 71'), Escuin

Gols: Cano (1 - 0, 2'), Cano (2 - 0, 30'), Escuin (2 - 1, 89')

Targetes: Lledó (25'), Escuin (88')

Conjunt arbitral: Carrillo Vílchez, Carrillo Vílchez, Almaden García

(David M. Guarné, Departament de premsa)

Després de l'empat del Mallorca, líder de la taula, i simultàniament a la derrota del Barça, perseguidor immediat, els cervesers no han deixat escapar l'oportunitat d'endur-se els tres punts avui contra l'Ebro.

Amb una altra efectivitat, el Juvenil A ha encarrilat el partit durant els primers minuts. Cano, protagonista avui amb els dos gols de l'equip, ha obert el marcador en el primer minut de joc gràcies a una rematada de cap en una jugada de córner. Amb un Ebro que aplicava una elevada pressió sobre el joc cerveser, als de Parralo els ha costat combinar amb la solvència habitual. Amb tot, el Juvenil A no ha patit especialment al darrere i hauria pogut golejar si no se l'hagués vist imprecís en algunes fases del partit. Cap al minut 30 Cano ha tret petroli des de la línia de fons i, superant el seu marcador amb un barret, la seva centrada-xut i un moviment d'Enri a la petita han despistat el porter per posar el 2 - 0 al marcador.

A la segona part, l'Ebro ha buscat amb més insistència el joc directe i les jugades a pilota aturada, però el Juvenil A s'ha imposat a l'àrea pròpia, que avui comptava amb el debutant Charly sota pals. Cap a la meitat de la segona part l'Ebro ha buscat imposar el seu ritme i el partit s'ha trencat, generant un joc d'anada i tornada que no ha beneficiat als cervesers. Tot i disposar d'ocasions clares de gol, els de Parralo no n'han pogut materialitzar cap més. Kilian, Víctor i Sergio han provat el porter rival, però el gol ha caigut del costat aragonès en el temps afegit en una falta directa molt ben executada. Finalment, els cervesers han salvat els mobles i s'han apuntat una victòria molt important.

Partit molt complicat que el Juvenil A ha encarrilat amb molta efectivitat a la primera part i que el col·loca més a prop de disputar les primeres posicions de la competició.