JUVENIL A 2-6 FC BARCELONA

Derrota cruel contra el Barça

CF Damm: Pulido, Flavio, Carlos, Arnau, Roig (Llivina, 72'), Ferran (Xavi, 62'), Gaku (Grifell, 62'), Ricard, Àlex, Aleix (Sofian, 67'), Patrice.

FC Barcelona: Iñaki, Chumi (Comas, 77'), Roman, Mingueza (Sergio, 67'), David, Monchu (Calavera, 72'), Edgar, Riqui (Lederman, 77'), Juan, Collado, Kike.

Gols: 0-1 Juan (9'), 1-1 Àlex (12'), 1-2 Juan (15', pen.), 1-3 Edgar (29'), 2-3 Àlex (33'), 2-4 Collado (44'), 2-5 Juan (58'), 2-6 Kike (82').

Targetes: Iñaki (12'), Carlos (14').

Àrbitre: Rubén Avalos Barrera.

Partit corresponent a la jornada 6 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Municipal d’Horta de Barcelona.

Ignasi Cardó, cap de premsa

Els cervesers cauen contra el FC Barcelona en un matx vibrant. La primera meitat ha estat més igualada, a la segona part els visitants han controlat el resultat.

Els homes de Roger rebien a un dels favorits per endur-se el títol de campió de la Divisió d’Honor, i la condició de superiors de l’equip entrenat per Gabri s’ha fet palesa ben aviat. Collado ha realitzat una gran jugada individual i ha filtrat una passada entre línies que Juan enviava al fons de la porteria al minut 9. Els locals no s’han deixat intimidar i Àlex empatava el partit amb una rematada al segon pal després d’una centrada de córner.

Tot i la ràpida reacció dels vermells, Juan tornava a avançar el Barça en transformar un penal, i Edgar ampliava l’avantatge aprofitant una nova assistència filtrada a la mitja hora de joc. Els cervesers han tirat d’orgull i no li han perdut la cara al partit. Àlex aprofitava un rebuig després d’un córner per retallar distàncies i reafirmar les bones sensacions. Faltava un minut pel descans quan Collado ha fet pujar el quart gol amb una rematada creuada des de la frontal, infligint un cop dur a l’esforç dels locals a la gespa.

A la represa, el conjunt de Gabri ha frenat el ritme del partit i ha minimitzat l’atac vermell. Juan marcava el cinquè al minut 58, complicant la remuntada dels cervesers. Els homes de Roger han intentat enganxar-se de nou al partit amb la dificultat d’anar al darrere al marcador contra un equip d’aquest potencial. Amb tot decidit, Kike ha segellat el marcador amb una gran jugada personal a les acaballes.

El Juvenil A perd clarament contra un dels millors equips de la competició, i buscarà aixecar-se després d’un inici de Lliga amb un calendari molt exigent.