JUVENIL A 2-3 ZARAGOZA

Remuntada estèril

CF Damm: Álvaro, Bordas, Carlos, Arnau, Roig (Llinares, 77’), Manu, Aleix (Sergi, 55’), Grifell (Anglada, 85’), Alex (Patrice, 62’), Werick, Serrano.

Real Zaragoza: Azón, Ballesteros, Escuin (Tresaco, 45’), Castillo (Pepo, 67’), Subías, Aguado, Soro, Clemente, Baselga, Carlos Vicente (Jorge Pérez, 70’), Marcén.

Gols: 0-1 Soro (1’), 1-1 Bordas (25’), 2-1 Werick (39’), 2-2 Clemente (75’), 2-3 Jorge Pérez (90’).

Targetes: Subías (7’), Pepo (85’), Sergi (89’), Tresaco (90’).

Àrbitre: Sauleda Torrent.

Partit corresponent a la jornada 25 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Municipal d’Horta de Barcelona.

Ignasi Cardó, cap de premsa

El Juvenil A rep un cop dur en les seves aspiracions per mantenir la categoria, perdent en l’últim minut un matx que havia aconseguit remuntar. Els de Francesc han marxat al descans amb avantatge, però els aragonesos han combatut fins a aconseguir capgirar el marcador.

El Zaragoza, segon classificat i aspirant a la Copa del Rei, ha sortit al camp amb molta empenta per evitar els ensurts que va patir al partit corresponent a la primera volta. Aquest cop, han estat els aragonesos els qui s’han avançat en els primers instants de joc. Soro ha caçat una pilotada llarga del porter i ha estat més llest que la línia defensiva, finalitzant amb una definició per sobre d’Álvaro.

Els visitants han dominat amb autoritat el primer quart d’hora, donant a entendre que volien enllestir l’enfrontament per la via ràpida. La Damm, però, ha sabut llegir el matx, patint quan fou necessari, i fent un pas endavant posteriorment. Grifell ha alertat amb un llançament llunyà mentre els vermells maduraven el partit. Al minut 25 ha arribat l’empat, obra de Bordas. Werick ha executat un córner que el lateral ha rematat a gol al primer pal.

El Zaragoza ha pogut marcar el segon, sense encert, i l’èxtasi cerveser ha assolit el clímax al 39’ amb el gol de Werick. Serrano, incisiu arrancant des de banda esquerra una jornada més, ha centrat una pilota que ha arribat a Alex, objecte de penal quan intentava rematar, i que ha tingut temps per assistir al brasiler des del terra.

Els homes de Francesc han plantejat la segona part mantenint el resultat a partir de la solidesa defensiva, conscients del provisional preuat botí que estaven obtenint contra un dels millors equips de la categoria. Els visitants han rematat al pal i han obligat les bones intervencions d’Álvaro. Els locals han tingut la més clara en les botes d’Alex, després d’una gran passada en profunditat de Sergi.

El Zaragoza ha materialitzat l’empat al 75’ amb un gol de cap de Clemente a pilota aturada. El partit s’ha decantat pel costat aragonès amb un desenllaç cruel i poc solidari amb l’esforç del conjunt de l’estrella, i els visitants han marxat amb els tres punts sobre la botzina, premi a la seva insistència. Una jugada a la contra rematada per Jorge Pérez ha establert el 2-3 definitiu en el darrer minut.

Els de Francesc visitaran l’Unificación Bellvitge diumenge vinent amb l’obligació de guanyar per mantenir vives totes les opcions.