Damm: Juan,  César, Salva, Castanyer, Baró, Pujadas, Acedo, Sebbeh, Eloi, Recort (Caballé, 48'), Nolla (Sergio, 89')

Santo Domingo: Felipe, Aladren, Moha (Mariano, 88'), Victor, Carlos, Israel, Roma (Beguer, 71'), Uche, Uzquizo, Edi (Ferrer, 46'), Aso

Gols: Acedo (1 - 0, 18'), Recort (2 - 0, 21'), Israel (2 - 1, 53')

Targetes: Roma (69'), Beguer (75'), Juan (84'), Salva (84')

Conjunt arbitral: Sánchez Aparicio, Zaragoza González, Espadas Navarro

David M. Guarné, Departament de premsa

Minut de silenci avui sobre la gespa del Feliu i Codina en record de la Marta Gil, Secretaria General i ànima de la Fundació Damm, que ens va deixar diumenge i per qui avui els cervesers han lluït un braçalet negre de dol.

El partit ha arrencat amb poca continuïtat i possessions curtes per part dels dos equips en una primera part igualada pel que fa a ocasions de perill. Els de Roger han estat molt efectius aprofitant les dues ocasions clares de què han gaudit. En el 18, Eloi ha aprofitat una badada defensiva dels centrals per escapolir-se amb la pilota i, fent un barret a la sortida del porter, ha deixat la pilota franca per Acedo, que ha rematat a plaer per fer l'1 - 0. Poc després ha arribat el segon, quan Recort ha caçat una pilota despenjada per César a l'àrea i amb un bon xut creuat ha superat el porter. Amb el marcador advers, el Santo Domingo ha endarrerit la pressió i els cervesers han jugat més còmodes i han imposat el seu ritme de partit.

A la segona part, els de Roger han buscat sentenciar el partit i han gaudit de nombroses ocasions de gol. El Santo Domingo, però, ha sorprès la barrera cervesera amb un xut de falta directa que ha ajustat el marcador fent el 2 - 1. Felipe, el porter rival, ha estat molt encertat per refusar els xuts de Sebbeh, Pujadas i Acedo, i Eloi no ha arribat a rematar una passada de César a l'àrea petita que hauria significat el 3 - 1. El Juvenil A ha perdonat i en el 85 s'ha trobat amb un penal en contra. Flere, molt encertat llençant-se a la seva esquerra, ha desviat el xut de Víctor i ha donat aire a l'equip, que ha hagut de resistir l'empenta dels rivals en els darrers minuts de joc.

Finalment el Juvenil A s'ha imposat i s'ha endut els tres punts en un partit que no ha resultat gens fàcil. Dimecres, els cervesers s'enfrontaran al Cornellà.