El Juvenil A s'imposa en un partit igualat

Damm: Juan, Besonías, Salva, Castanyer, Llinares, Pujadas (Llabrés, 78'), Acedo, Sebbeh (Caballé, 45'), Eloi, Recort (Sergio, 59'), Nolla (Pilar, 70')

Nàstic: Jose, Tomás, Escribà, Iker, Nil, Ros (Ayats, 62'), Prats (Gesti, 78'), Ion, Aitor (Àlex, 62'), Verge (Alejo, 86'), Toldrà

Gols: Nolla (1 - 0, 8'), Eloi (2 - 0, 94')

Targetes: Besonías (28'), Pujadas (73'), Sergio (83'), Jose (vermella, 85')

Conjunt arbitral: Muñoz Baquero, Monterde Farré, Riverola Cobo

David M. Guarné, Departament de premsa

Els cervesers han hagut de defensar avui l'avantatge d'un gol en els minuts finals, quan un Nàstic que havia plantat cara als de Roger a assetjat la porteria de Juan. En l'última jugada del partit, Eloi ha ampliat el marcador en un ràpid contraatac.

En una primera part amb poques ocasions clares per cap dels dos equips, una jugada aïllada ha donat l'avantatge al Juvenil A en l'inici de partit. En el minut 8 Nolla ha engaltat a la mitja volta una centrada a l'interior de l'àrea, ha superat el porter i ha fet l'1 - 0. El Nàstic ha aconseguit imposar-se al mig del camp i anul·lar el joc de combinació dels de Roger, que alhora han contingut bé les jugades ofensives del rival. A excepció d'un xut alt a l'inici del partit i d'una bona estirada de Juan que ha refusat un xut perillós en el 43, els tarragonins no han disposat d'ocasions clares. Només Eloi, que s'ha hagut de barallar amb el ferri marcatge dels centrals rivals, ha posat a prova al porter en el primer temps.

El mateix Eloi ha disposat de les ocasions més clares del partit en jugades de contraatac que no ha aconseguit culminar. La defensa cervesera, especialment els centrals Salva i Castanyer, ha estat protagonista avui evitant un desenllaç desfavorable, dominant el joc aeri i eficaç en l'anticipació. El partit s'ha precipitat en el minut 86, quan el Nàstic s'ha quedat amb 10 per l'expulsió del seu porter en una acció de vermella directa al mig del camp. Els tarragonins s'han abocat a l'atac i han protagonitzat un assetjament a la porteria de Juan, que ha estat clau també aturant un perillós xut en el 88. A l'última jugada del partit, ja en el 94, Eloi s'ha pogut treure l'espina de les ocasions fallades superant el porter en un ràpid contraatac.

Els de Roger han sabut avui treure rèdit del gol a la primera part i imposar-se en el marcador a un Nàstic que ha disposat d'ocasions per igualar el resultat. Amb els tres punts al sac, el Juvenil A es mesurarà amb el Ferriolense diumenge vinent a Mallorca.