Damm: Vito, Diego, Joel, Arnau, Lucas, Inés, Alfred (Gonzalo, 86'), Edu, Max (Kilian, 77'), Lledó (Marc, 68'), Doncel (Zarate, 74')

Nástic: Gonzo, Josep (Iván, 74'), Arturo, Roger (Pato, 74'), Òscar, Dome, Aleix (Esplugas, 68'), Miguel, Ricky (Xavi, 60'), Blasi, Miki

Gols: Arnau (p.p. 33')

Targetes grogues: Joel (69')

Conjunt arbitral: Fernández Pérez, Huertas Vázquez, Rusca Muñoz

En un partit decisiu en el qual necessitaven un punt per classificar-se per la Copa del Rei, els cervesers, amb l'ajuda de la seva afició, s'han endut la victòria després de dominar el joc durant els 90 minuts i han aconseguit una fita històrica.

El Juvenil A ha sortit a jugar amb el suport de tota la família Damm a la graderia i ha començat a buscar els espais rere la defensa tarragonina ben aviat. La primera ocasió a ha arribat al minut 15 de partit, quan Doncel ha llençat un xut creuat que ha aturat Gonzo. Poc després, al 19, Lledó ha rematat de cap al pal una centrada que venia de la banda esquerra. Els cervesers, que ho han provat de totes les maneres, han vist premiat el seu esforç quan Lucas, que portava ja vàries incursions en atac, ha rebut falta a l'interior de l'àrea i l'àrbitre ha xiulat la pena màxima. Arnau, al minut 33, ha estat l'encarregat de transformar el penal amb un potent xut que ha batut el porter a mitja alçada. Amb l'1 a 0 a favor, els cervesers han seguit buscant el segon. El Nàstic, que davant l'allau ofensiva del Juvenil A buscava la sorpresa a la contra, ha amenaçat la porteria de Vito en alguna ocasió, però el porter cerveser s'ha mostrat segur sota pals i ha deixat la porteria a 0.

A la segona part s'ha repetit el guió de la primera, a excepció del gol. Els cervesers han seguit gaudint de nombroses ocasions, com una rematada de Lledó per sobre del travesser en un córner o una gran jugada individual d'Alfred a l'interior de l'àrea que la defensa ha aconseguit rebutjar al minut 57. Al minut 62, Lledó ha robat una pilota a la defensa rival i s'ha plantat sol davant del porter que, malauradament, li ha endevinat la intenció aturant una vaselina que volia ser el gol de la sentència. Al caliu d'un públic entregat, els cervesers han seguit dominant el joc fins que l'àrbitre ha xiulat el final del partit i s'ha desfermat l'alegria tantes setmanes contenida.

Jugadors, cos tècnic i altres equips del CF Damm han celebrat sobre la gespa la històrica gesta, mantejant el seu entrenador, Cristóbal Parralo, i compartint amb l'afició la segona plaça a la lliga que els ha valgut la classificació per jugar la Copa del Rei. La celebració ha seguit al vestidor, on ningú s'ha pogut estalviar les dutxes d'aigua i cava d'un equip que ha realitzat una temporada extraordinària.