JUVENIL A 1 - 3 CORNELLÀ

El Juvenil A perd el control del partit i cau davant del Cornellà

Damm: Juan, César, Castanyer, Baró, Llinares, Pujadas (Salva, 65'), Acedo, Sebbeh (Sergio, 75'), Recort, Caballé (Eloi, 68'), Nolla

Cornellà: Jaime, Baena (Sierra, 86'), Guille, Carles, Ricart, Moreno, Jaume, Gibert, Aks (Kike, 79'), Roger (Álvaro, 55'), Joel (Serra, 88')

Gols: Recort (1 - 0, 28'), Joel (1 - 1, 63'), Ricart (1 - 2, 89'), Kike (1 - 3, 93')

Targetes: Joel (41'), Baró (73'), César (88')

Àrbitre: Català Ferran

David M. Guarné, Departament de premsa

Els cervesers han perdonat excessivament un Cornellà que ha revifat a la segona part, sentenciant en els minuts finals.

Els de Roger han fet una molt bona primera part en què podrien haver marxat al descans amb un marcador més còmode. Sebbeh ha perdonat en els primers minuts amb una rematada bombada que ha sortit per sobre del travesser i Nolla no ha aconseguit culminar un u contra u amb el porter en el que han estat les ocasions més clares de la primera part. Els de Roger han fet el gol en el 27, quan Recort ha rematat a la xarxa una excel·lent assistència de Sebbeh. El Cornellà no ha intimidat la porteria de Juan i el partit, tot i les ocasions desaprofitades, semblava tenyit de vermell.

A la segona part el partit ha canviat de color. Durant el primer quart d'hora de joc el Cornellà ha començat a generar perill i Juan ha salvat l'equip amb una espectacular aturada en un u contra u, però els visitants han empatat el partit en una ràpida jugada en profunditat. Després de l'empat, els cervesers, conscients del que es jugaven en aquest partit, han posat tota la carn a la graella i el partit s'ha trencat. Un cop més, els minuts finals han penalitzat als cervesers en excés. Després d'haver tingut diverses ocasions per posar-se pel davant un altre cop, especialment després d'una rematada de Recort, una altra d'Acedo i un xut de Nolla que ha refusat el porter, el Cornellà s'ha avançat en el 89 amb una rematada de cap de Ricart en una jugada de falta. Amb tot l'equip cerveser bolcat a l'atac, un mal rebuig de Juan ha facilitat la sentència del Cornellà en el 93.

El marcador ha resultat excessiu pel bon partit que han realitzat els de Roger i ha castigat la manca d'efectivitat en les nombroses ocasions de què han disposat.