CF Damm: Pulido, Flavio, Carlos (Sergi, 68’), Alavedra, Llinares, Xavi, Patrice, Ricard (Aleix, 45’), Alex, Werick (Gaku, 62’), Anglada.

UE Sant Andreu: Sasot, Sergi, Alcoba, Montoya, Aleix, Guillem (Ferrer, 81’), Max, Puerto (Viver, 70’), Romera (Jairo, 90’), Ferran, Montero (Picón, 64’).

Gols: 0-1 Guillem (30’), 0-2 Ferran (58’), 1-2 Gaku (84’).

Targetes: Guillem (19’), Alavedra (23’), Carlos (50’), Sasot (77’), Max (89’).

Partit corresponent a la jornada 16 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Municipal d’Horta de Barcelona.

Ignasi Cardó, cap de premsa

Els cervesers perden contra un rival directe i es compliquen la temporada. Els homes de Roger han pagat no entrar amb bon peu al partit, tot i que no han renunciat a l’empat amb el 0-2 en contra.

Els primers compassos del matx no auguraven un bon presagi pel conjunt vermell, que ha topat amb un rival difícil i exigent. Els andreuencs han posat a prova a Pulido en diverses ocasions que el porter ha resolt encertadament, però han trobat el gol amb un xut globus impossible de Guillem que ha entrat per l’escaire al minut 30. Abans, Werick ha estat a punt de donar una alegria als locals amb una gardela que ha marxat fregant el travesser.

Els de Roger han pogut empatar abans del descans. Una cavalcada d’Alex ha connectat en profunditat amb Patrice, que no ha trobat a Anglada en la passada de la mort per un pam.

Els cervesers han mostrat una cara més combativa a la represa i han gaudit d’una nova ocasió per retornar les taules al marcador. Al 56’, Anglada ha finalitzat una brillant jugada per banda dreta amb un xut al pal i la defensa ha rebutjat l’intent posterior d’Alex. Seguidament, els andreuencs han marcat el segon en aprofitar una pilota perduda en la fase de creació.

La fortuna tampoc ha estat de cara avui pels de Roger, que han errat un penal al minut 76. Guillem ha fet caure Aleix dins l’àrea, però el porter Sasot ha endevinat el llançament a Alex. Els locals han cregut en l’empat quan Gaku ha marcat un golàs de falta directa des d’uns 35 metres que ha sorprès tota la defensa visitant, i que retallava distàncies.

El Juvenil A comença la segona volta amb una derrota i buscarà els tres punts contra el Nàstic dissabte vinent a Tarragona. La nota positiva del partit, el retorn després de dues llargues lesions del capità Llinares i de Sergi Besonias.