Damm: Juan, César, Salva, Castanyer, Baró, Besonías (Recort, 75'), Pilar (Puerto, 63'), Caballé, Eloi, Acedo, Nolla

Mallorca: Pocovi, Adri, Sureda, Gaya, Gerardo, Alemu, Carrasco (Pere, 89'), Pablo, Fran (Navalón, 57'), Roberto, Plomed (Narro, 85')

Gols: Carrasco (0 - 1, 40'), Acedo (1 - 1, 68'), Pablo (1 - 2, 70')

Targetes: Baró (43'), Adri (49'), Pablo (73'), Salva (89')

Conjunt arbitral: Sánchez Rico, Riera Muñoz, García Torres

David M. Guarné, Departament de premsa

Els cervesers han fet un molt bon partit que no ha tingut recompensa. El Mallorca, que ha convertit el mig del camp en una muralla, ha estat molt efectiu rendibilitzant les poques ocasions clares de què ha gaudit, i el 1 - 2 final ha estat massa càstig per a un Juvenil A que ha merescut, com a mínim, l'empat.

Els cervesers sabien que s'enfrontaven avui amb un dels rivals més durs de la categoria. El primer quart d'hora de partit s'ha convertit en una gran partida d'escacs en què ambdós equips, especialment el Juvenil A, han buscat amb paciència sortir amb la pilota jugada. L'excepció l'ha marcada una jugada individual de Baró en el minut 3 que ha culminat amb un xut estavellat al travesser, que s'ha quedat ressonant durant tot el partit, i que hauria plantejat un escenari molt diferent. A poc a poc els cervesers han anat trobant espais per apropar-se a la porteria balear sense desordenar-se, obligant al Mallorca a jugar a buscar l'errada dels de Roger i a provar el xut llunyà. En el 36, Pilar ha tingut la segona ocasió clara dels locals quan ha rematat una passada d'Eloi, però Pocovi ha evitat el gol. La rèplica del Mallorca ha estat una bona combinació per la dreta que ha agafat als cervesers a contrapeu i que ha suposat el 0 - 1 en el 41 quan els de Roger semblava que tenien el partit sota control.

A la segona part, els cervesers han seguit treballant amb paciència i han combinat amb encert entre línies, fins que Baró s'ha escolat cap a la línia de fons i ha deixat la pilota a Acedo, que ha fet l'empat en el 68. L'alegria ha durat poc, ja que dos minuts després, en una jugada entrebancada a la sortida d'un córner, el mallorquí Navalón ha caçat una pilota dividida i ha fet el segon dels balears. Els cervesers han posat la directa i han assetjat el camp rival. Recort, entrant fins a la cuina des de la banda esquerra, ha estat a punt de fer l'empat amb un xut que ha sortit alt. El Mallorca, per la seva banda, ha buscat el contraatac però no ha gaudit de cap altra ocasió clara, excepte un xut de falta directa que ha refusat Flere. Amb el Mallorca demanant l'hora i amb el partit trencat, s'ha esgotat el temps i els balears han certificat la seva victòria en un partit que els de Roger han jugat molt seriosament i amb molta intensitat.