CF Damm: Pulido, Flavio (Sergi, 69’), Morell, Arnau, Roig, Manu, Eloi, Grifell (Ricard, 69’), Alex (Patrice, 60’), Werick (Aleix, 55’), Serrano.

CD San Francisco: Marc, Tomás, Matas, Pablo, Molina, Sintes (García, 83’), Valverde (Alex, 88’), Manresa, Pedro (Nacho, 67’), Marcos, Pere (Llabrés, 55’).

Gols: 0-1 Pulido (67’, p.p.), 0-2 Marcos (77’).

Targetes: Cap amonestació.

Àrbitre: Carrillo Vílchez.

Partit corresponent a la jornada 23 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Municipal d’Horta de Barcelona.

Ignasi Cardó, cap de premsa

El Juvenil ha sofert una derrota tant dolorosa com incomprensible contra el San Francisco. Els de Francesc han realitzat una primera part esplèndida per marxar al descans amb un avantatge nombrós, però no han convertit cap gol. Els balears, en canvi, n’han generat tres i n’han convertit dos, emportant-se un generós botí d’Horta.

Aprofitant les conclusions positives del darrer partit a Saragossa, el conjunt cerveser ha sortit al camp a menjar-se el rival. Llançats a l’atac amb uns vibrants Eloi i Serrano als extrems, els locals han comptat amb un bon grapat d’ocasions per avançar-se. Eloi ha tingut un cop de cap a l’àrea petita i un xut al pal en els primers cinc minuts de partit, a més d’una altra rematada aèria posteriorment.

Les centrades de Werick per banda dreta també han castigat la defensa visitant. Serrano ha gaudit d’una oportunitat clara després d’una deixada suau d’Alex, i Manu també s’ha atrevit amb un llançament llunyà. I de nou Serrano, amb una jugada individual elèctrica, ha resolt amb un xut centrat.

L’afició local no podia creure que el marcador no es mogués a la fi dels primers 45 minuts. El descans ha servit perquè els mallorquins ajuntessin línies i comencessin a guanyar duels individuals. Els de Francesc perdien un xic de control al mig del camp, però el partit estava obert i s’havia de decidir a les àrees.

I com si fos una pel·lícula que es repeteix contínuament amb el mateix guió aquesta temporada, el San Francisco ha signat dos gols per desesperació de la Damm. El primer, de Pulido en pròpia porta després d’un gran intent de Marcos que ha escopit el pal, i que ha entrat dins en tocar, malauradament, l’esquena del porter al 67’. Deu minuts més tard, la sentència. Amb els vermells avocats a l’atac, el mateix Marcos ha finalitzat un ràpid contraatac per fer pujar el 0-2.

Tot i la bufetada anímica i la manca de forces, el conjunt local hi ha tornat. Patrice ha estat a res d’empatar amb un cop de cap franc, i ja a les acaballes, Serrano, el millor del partit, s’ha fet a cinc defenses en una jugada de fora cap a dins que el porter visitant ha tornat a resoldre amb encert.

El Juvenil A jugarà el pròxim partit a Lleida dissabte que ve.